7. tammikuuta 2018

Joulu 2017

 Heippa!

Täällä on vietetty ihana loma! Huomenna starttaillaan taas jo arki touhuja ja joulusta tuntuu olevan jo pitkäkin aika, mutta silti tässä vielä meidän joulua!

Aattoaamu ja päivä vietettiin kotona omalla porukalla, syötiin vähän tukevampi aamupala/ joulubrunssi, jotta jaksettiin odottaa jouluruokia. Aamu aloitettiinkin miehen kanssa keittiössä aamiaista valmistellen ja tytöt katseli perinteisen Lumiukon ja joulupukin kuumaa linjaa. Välillä piti käydä kurkkimassa, mitähän kuusen alta voisi löytyä ja tänä vuonna Emilia osasikin pakettikorteista jo lukea mikä olikin kenenkin lahja, joten paketit oli kyllä tarkkaan käyty läpi jo ennen kuin päästiin niitä jakamaan :D
Joulun vähän myöhäisempi aamiainen nautittiin rauhassa ja saunan jälkeen päästtiin avaamaan jo muutamat tontun tuomat paketit.

Sitten suunnattiin mummille ja vaarille jouluruoalle, jonka jälkeen pukki jo kolkuttelikin ovella :) Tytöt lauloivat pari laulua joulupukille ja pienet apulaiset auttoi pukkia lahjojen jaossa. Olihan taas kilttejä lapsia (ja aikuisiakin) ja ilta vierähtikin nopeasti joululahjoja availlessa ja leikkiessä uusilla leluilla :)
Joulupäivänä ajeltiin papan luo sekä isopapalla käymään ja vielä löytyi muutama paketti papankin kuusen alta :) 


Tapaninpäivänä lähdettiin vielä pohjanmaalle isomummolaan ja välipäivät touhuiltiinkin sitten kotona joululahjojen parissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti