1. joulukuuta 2017

Rakas Joulupukki...

Viime viikonloppuna tytöt askartelivat joulupukille toivomuslistoja postin mukana tulleista lelulehdistä, joita kotona on selailtu innoissaan aina kun uusi lehti on tullut postin mukana. Viime vuonna toivomuslistat tehtiin tällä leikkaa-liimaa systeemillä ja tänäkin vuonna tytöt halusivat askarrella toiveensa samaan tapaan. 
Emilialla on ollut aika selvät sävelet toiveidensa suhteen ja samoja asioita etsiskeli lehdistä ja liimaili haluamansa kuvat paperille. Liljalla oli vielä vähän toinen taktiikka ja toivelista kasvoi aika hurjaksi, sillä kivoja juttuja tuntui lehdistä löytyvän vaikka millä mitalla :D Samalla keskusteltiinkin taas vähän siitä, mitä joulupukki mahdollisesti tuo, kuinka paljon ja että löytyisikö toiveista muutama sellainen jonka ehdottomasti haluaa :) Täytyisi olla kyllä aika kiltisti, että pukki toisi edes puolet tuosta pienemmän listasta, mutta taisi sieltä omasta loputtoman pitkästäkin listasta loppujen lopuksi löytyä ne kaikkein tärkeimmät toiveet.

Vaikka muutamaan kertaa meidän eskarilainen on jo hieman joulupukin olemassaoloa kyseenalaistanut (mutta kuitenkin vielä taitaa olla sitä mieltä, että joulupukki on olemassa :D ), niin halusi omaan listaan myös kirjoittaa toiveet - jos vaikka joulupukki ei tiedä mitä hänen listassaan on :) Kirjaimista Emilia onkin ollut jo jonkin aikaa innostunut ja melkein kaikki kirjaimet hyvin jo osaakin, joten pienellä avustuksella kirjoitteli toiveensa myös paperiin. Pienemmille kuitenkin myös kiva pieni askartelu, jos joulupukille ei osaa toivelistaa vielä kirjoittaa. 

Eilen jätettiinkin illalla toiveet etukuistille ja sieltä tonttu oli tainnut napata ne mennessään. Tontuilla onkin ollut puuhaa, kun tänään saatu jo ensimmäinen luukkukin avata kalentereista ja pienen paketin tonttu oli tyttöjenkin joulukalenteriin taas tuonut :)

Jokos muilla on joulupukille toiveet välitetty? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti