8. joulukuuta 2017

Joulukalenteri

 Tänään on lapset saaneet avata jo 8. luukun joulukalentereistaan. Meidän seinällä komeilee jo kolmatta joulua Ferm Livingin joulukalenteri ja tuttuun tapaan tonttu on jättänyt kalenterin pikku luukkuihin pieniä paketteja jouluun saakka. Tällä kertaa tonttu toikin toisena yönä kaikki paketit kerralla kalenteriin (onhan tontulla hommaa muistaa joka yö hiippailla jokaisen kiltin lapsen luo tuomaan pikku paketteja) ja tänä jouluna kun tuo meidän pienempikin on jo sen verran iso, että paketit on pysyneet muiden päivien osalta kalenterissa, niin uskalsi tonttu tuoda jo koko kalenterin kerralla :) 
Edelleen tykkään itse tuosta talon mallisesta joulukalenterista ja onhan se kaunis jouluinen sisustus elementtikin pienine paketteineen. Pienen tonttuoven ajattelin vielä askarrella kalenterin alle (tai onkin jo työn alla), jotta tonttu pääsee tarvittaessa kuitenkin helpommin kurkkimaan, onko lapset olleet kiltisti. Tytöt kun hieman jo kyselivät, mistä se tonttu tänne aina pääsee :D
Pieniä juttuja kalenteriin on kerätty taas jo hiljalleen ja itse kun tykkään kaikenlaisista pikku askareista niin tuo joulukalenterin ja pikku pakettejen paketointi on aina myös itselle mukavaa puuhaa. Joka aamu on tytöt ensimmäisenä suuntaamassa hakemaan päivän pakettiaan ja innolla odottavat mitä tonttu on heille kullekin päivälle jättänyt. Luukuista paljastuukin tytöille mieluisia juttuja, vähän jouluaiheista puuhaa, joskus tontulta pieni kirje tai suklaata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti