23. heinäkuuta 2017

Suomenlinna

Lupailin tänne vielä toista postausta meidän Helsingin reissusta ja tässä olisi kuvia nyt Suomenlinnasta. Sen verran paljon tuolta tuli otettuakin kuvia, että antaa nyt kuvien puhua puolestaan ja jätän pidemmät selostukset nyt toiseen kertaan :D  Miehen kanssa mietittiinkin, koska ollaan viimeksi edes Suomenlinnassa käyty ja itsellä ainakin oli tainnut vierähtää jo kymmenisenkin vuotta edellisestä kerrasta, joten oli aikakin taas tulla uudelleen. Lapsuudesta muistin lähinnä tuon pienen uimarannan, tykit ja sen kun joku kerta matkapahoinvointia kärsivänä olen voinut vähän pahoin tuolla venematkalla. Muistiin onkin jäänyt, että matka olisi ollut veneellä paljon pidempi, mutta onneksi nyt ei meno ollut kovin keinuvaa ja reilu kymmenessä minuutissa oltiinkin jo saarella :)


Välillä aurinko pilkahteli pilvien välistä mutta aika tuulinen päivä sattui tuonne Suomenlinnan päivälle. Ylhäällä sumuinen meri oli kuitenkin aika kaunis ja mystinen. Onneksi pakattiin reppuun myös varavaatteita ja saatiin vähän lämmikettä päälle pahimmissa tuulenpuuskissa.


Lämpimämpänä päivänä olisi voinut vaikka pakata piknik eväät mukaan ja käydä vaikka uimassakin, mutta paljon kyllä riitti kierrettävää ja tutkittavaa lasten kanssa muutenkin :)
Vielä laittelen Linnanmäeltä yhden postauksen ja ensi viikolla suuntaammekin sitten Tampereelle ja Mikkeliin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti