16. heinäkuuta 2017

Lasten Kesää ja Mimmien Ystävyys-konsertti

Heinäkuun ensimmäisellä viikolla alkoi Jyväskylän Kesä, josta vielä muutamat kuvat Lasten Kesän tapahtumista. Muutamana aiempana kesänä ollaankin jo Lasten Kesän tapahtumiin osallistuttu ja keväällä sain taas viestiä, että haluaisinko tänäkin kesänä tehdä yhteistyötä ja niinpä olimme jälleen tyttöjen kanssa katsomassa Mimmien konserttia sekä Mäki-Matin perhepuistossa muutamissa lapsille suunnatuissa tapahtumissa.


Jyväskylän Kesässä onkin aika laajasti ohjelmaa ihan kaiken ikäisille ja ihana, että näillä festivaaleilla on myös lapset huomioitu mukavasti. Lasten Kesä alkoi perinteisesti Oikokadun maalauksella ja Lasten Kesän avajaisilla Mäki-Matin perhepuistossa ja ohjelma jatkui pitkin viikkoa lapsille suunnatuilla pajoilla, esityksillä, konserteilla ja mukavalla puuhailulla yhdessä :)


Perjantaina Kampuksen teltassa esiintyi Mimmit Ystävyys-konsertillaan iloisten laulujen tahdissa. Meillä Mimmien laulut on tytöille hyvinkin tuttuja ja parilla keikalla ollaan aiemminkin oltu, joten tätä odotettiin meillä Jyväskylän Kesässä eniten :) Tytöt olikin koko keikan ajan eturivissä tanssimassa ja laulamassa mukana :)
*Yhteistyössä Jyväskylän Kesä kanssa
*Liput saatu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti