3. heinäkuuta 2017

Jyväskylän Kesä 5.-11.7.2017

Jyväskylän Kesää vietetään taas tällä ja seuraavalla viikolla 5.-11.7. jolloin luvassa on taas monen moista ohjelmaa Jyväskylässä kesää viettäville. Suomen vanhin kaupunkifestivaali järjestetään jo 62. kertaa ja festivaalit tarjoaa monipuolisen kattauksen musiikkia, teatteria, tanssia ja kursseja. Jyväskylän Kesän ohjelmistossa esiintyy 220 artistia ja festivaalit tarjoaa ohjelmaa yhteensä 130 tuntia kaikenikäisille niin vauvasta vaariin. Ohjelmistoon kuuluu myös oma lapsille suunnattu osionsa ja monipuolisesta tarjonnasta löytyykin varmasti jokaiselle jotakin, kun Jyväskylän kadut täyttyvät iloisesta tunnelmasta ja festivaaliohjelmasta. 


Useampana kesänä olemmekin osallistuneet jo Jyväskylän Kesän ohjelmaan ja tänäkin kesänä Lasten Kesästä löytyy niin tuttuja juttuja kuin jotain uuttakin perheen pienimmille. Jyväskylän Kesään kuuluvasta Lasten Kesästä löytyy lapsille suunnattua ohjelmaa yhteensä 53 tuntia, joista noin puolet on maksutonta ohjelmaa. Lasten Kesään kuuluu  muun muassa perinteinen Oikokadun maalaus, leikitään jäätelökesää, tanssitaan Mimmien konsertissa, tehdään aikamatkoja Suomen historiaan, järjestetään karkkitehtuuripapoja ja paljon muuta. 
Meillä lapset odottavat viime vuoden tapaan etenkin Lasten Kesän avajaisia Mäki-Matin perhepuistossa sekä tänä kesänä yksi Lasten Kesän kohokohdista on varmasti perjantaina 7.7. Kampuksen kentän teltassa järjestettävä Mimmien Ystävyys-konsertti

10-vuotis juhliaan viettävän Mimmit-yhtyeen konsertissa kuullaan heidän suosituimpia lastenlauluja vuosien varrelta sekä uusia Ystävyys-aiheisia kappaleiita. Konsertissa tavataan Mimmien eläinystäviä ja kavereita maailmalta sekä lauletaan, soitetaan ja tanssitaan iloisen musiikin tahdissa. 


Koko Jyväskylän Kesän ohjelmisto sekä tarkempaa infoa löytyy täältä sekä Lasten Kesän ohjelma täältä

*Yhteistyössä Jyväskylän Kesän kanssa
*Kuvat: Jyväskylän Kesä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti