12. heinäkuuta 2017

Ähtärin eläinpuistossa

Viikonloppuna tehtiin pieni päivän reissu vanhempieni kanssa Ähtärin eläintarhaan. Edellisen kerran Ähtärissä ollaankin käyty Liljan ollessa vain muutaman kuukauden ikäinen vauva ja Emilia alle kaksi vuotias, joten kumpikaan ei juuri edellisestä kerrasta muistanutkaan. Tytöt meillä tykkäävät eläimistä ja kesäisin on tullut kierrettyäkin lähimmät kotieläinpihat, pienet eläinpuistot ja viime kesänä olimme Korkeasaaressa, joten tänä kesänä Ähtäri oli taas kivaa vaihtelua muutaman vuoden tauon jälkeen.  Päivä oli aurinkoinen ja 20 asteen lämpö tuntui vähän viileämmän viikon jälkeen ihan mahtavalta ja kiva kesäinen päivä viettää eläinpuistoa kiertäen. Lähes kaikki eläimet nähtiin yllättävän hyvin ja osa isoimmistakin eläimistä sattui makoilemaan (ja karhutkin löntystelemään) ihan aitauksien vieressä, ettei niitä tarvinnut tiirailla kovin kauas aitauksien toiseen päähän. Ainoastaan ilvekset olivat sen verran hyvässä piilossa, ettei niitä löydetty aitauksesta ollenkaan ja sudet ja ketut olivat myös makoilemassa vähän kauempana, että vain korvat näkyivät.


Välillä pysähdyttiin jätskille ja pieniä leikkijuttuja oli matkan varrella mukavasti, jotka tietysti täytyi päästä myös testaamaan. Niin ja mä pääsin testaamaan Rocky Road jätskiä, oli muuten sekin aika hyvää :)

Eilen startattiinkin auton nokka kohti Helsinkiä ja taas yhtä kesälomareissua. Eilinen polskittiin, pärskittiin ja ehkä vähän rentouduttiinkin Vantaan Flamingo spa:ssa ja tänään taidetaan suunnata Lintsille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti