21. kesäkuuta 2017

Sirkuskonsertti Talliteatterilla ja Loiskiksen tulevaa ohjelmistoa

 Viime perjantaina oltiin katsomassa Loiskiksen ja klovni Dodon Sirkuskonserttia Talliteatteri Juliuksella. Sää ainakin suosi ulkoilmakonserttia loistavasti, sillä aurinko paistoi koko illan kirkkaalta taivaalta ja alkuillastakin tarkeni esitystä katsoa ulkonäyttämöllä. Kuokkalan kartanolla sijaitseva Talliteatteri onkin mukava paikka kesäkonserteille ja näytelmille ja huonommankin sään sattuessa pääsee kuitenkin myös sisätiloihin.

Loiskiksen ja klovni Dodon Sirkuskonsertti oli mukaansa tempaavan hauska klovnin sirkustemppuineen, jotka olivat kyllä hauskaa katsottavaa jälleen sekä lapsille että aikuisillekin. Esityksessä olikin juuri sopivasti Loiskiksen Sirkusaiheista musiikkia, klovnin sirkus- ja taikatemppuja sekä hauskoja kommelluksia, joista nauttivat perheen pienimmätkin.


Tunnin mittainen esitys oli juuri sopiva ihan pienimmille ja isommat varmasti olisivat jaksaneet sirkustemppuja ja musiikkia kuunnella ja katsella pidempäänkin. Tytöt jaksoivat hämmästyneenä katsoa temppuja ja isompi jo kyseli miten klovni jonkin tietyn tempun teki ja osasi kyllä jo vähän kyseenalaistaakin hassun klovnin juttuja. Esityksessä olikin juuri sopivasti kaikkea ja vähän kaikenikäisille :)

Loiskiksen ja solistinaan Eeva-Leena Pokelan Suomi kun viettää synttäreitä-konserttikiertue alkaa heinäkuun viimeisellä viikolla Keski-Suomessa sekä parin viikon päästä samainen konsertti nähdään myös Jyväskylän Kesässä Siltasalissa 5.7. klo 17. Konserttikiertueen tarkemmat paikat ja ajat löytyy täältä www.facebook.com.
Liput enakkoon 10e www.lastenlevykauppa.fi, ovelta 12e.


*Yhteistyössä Loiskis ry, liput saatu yhteistyön kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti