15. kesäkuuta 2017

Loiskis-orkesterin ja klovni Dodon Sirkuskonsertti

Viime kesänä kirjoittelin blogiini Loiskis-orkesterin ja Tuomo Rannankarin Ole mulle kaveri konsertista ja sain taas aika mukavan yllätyksen sähköpostiini, haluaisimmeko tulla jälleen katsomaan jotain Loiskiksen konserttia. Ja tottakai me halutaan! :)

Me tykätäänkin käydä erilaisissa lastentapahtumissa ja konserteissa sekä koko perheellä, välillä ihan tyttöporukalla ja välillä kaveriperheiden kanssa ja aika monet Loiskiksenkin konsertit ja kiertueet on lasten kanssa tullut kierrettyä ja joka kerta niin lapset kuin me aikuisetkin ollaan nautittu mukaansa tempaavasta musiikista ja esityksistä, joihin usein lapsetkin pääsevät kivasti osallistumaan.

Loiskiksen ja klovni Dodon Sirkuskonserttia on esitetty jo muutamia kertoja täällä aiemminkin ja meillä lapset innostuivatkin jo kovasti sirkusaiheisesta konsertista.

"Metkuja, komiikkaa ja sirkustaidetta yhdistettynä Loiskis-orkesterin sirkusmusiikkiin!" - Kuulostaa aika lupaavalta! :)Huomenna 16.6. klo 18.00 Klovni Dodon ja Loiskis-orkesterin Sirkuskonsertti Jyväskylässä, Talliteatteri Julius, Kuokkalan kartanon vieressä (Hämeenpohjantie 50). Liput 8e ennakkoon www.lastenlevykauppa.fi , ovelta 10e. Täältä löydätte vielä tarkempia speksejä Sirkuskonsertista www.facebook.com.


Huomiseksi luvattu myös aurinkoista säätä, joten käykäähän varailemassa lippuja! :)

*Yhteistyössä Loiskis-orkesterin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti