27. kesäkuuta 2017

Juhannus mökillä

Tänäkin vuonna vietimme Juhannusta mökillä mummin ja vaarin sekä veljeni ja hänen tulevan vaimon kanssa. Ihan kunnon Juhannuskeliä ei tänä vuonna saatu, mutta onneksi ei kuitenkaan vettä satanut koko reissun aikana :) 
Mökille tullessa katkottiin vähän mökin ja rannan välistä puita pois ja niistä saatiinkin illaksi pieni kokko rantaan :) Välillä tietenkin grillailtiin, saunottiin ja illan lopuksi tytöillä oli perinteiset Juuhannus olympialaiset. Emilian kanssa yritettiin saunasta käydä uimassakin, mutta tällä kertaa vesi oli aika paljon kylmempää kuin viikko sitten kun olimme edellisen kerran mökillä. 12 asteisessa vedessä uskaltauduin vähän kahlailemaan laiturin vieressä ja Emilia käytännössä vain kastelemaan varpaansa, joten sinne jäi vielä mun talviturkki heittämättä :D Mökin laiturilta olisi voinut katsella auringon laskua loputtomiin ja aina tuo maisema vaan on niin kaunis <3 Aika komea vaaleanpunainen taivas, eikä todella olisi uskonut kellon olevan jo lähellä puolta yötä. Kokkoja paloi useampia lähi saarissa ja kolme joutsentakin oli tullut aivan mökin rannan viereen :) 


Juhannusta jatkettiin meillä kotona vielä grillaillen loppu viikonloppukin. Juhannuspäivänä haettiin kotiin vielä  iltalenkin lomassa juhannuskukkia ja tytöt touhusivat pitkin päivää naapurien lasten kanssa. Sunnuntaiksikin saatiin meille vielä tyttöjen kaveri leikkimään, joten touhukas, mutta rentouttava Juhannus takana :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti