1. toukokuuta 2017

Vuokatissa

Heippa hei!

Eilen ja toissapäivänä sää näytti täällä ennemmin talven tulolta kuin keväältä, mutta onneksi toukokuu toi tullessaan myös auringon paisteen. Toivottavasti lumisateet on nyt tältä keväältä jo ohi, vaikka muutamat vähän lumisemmat kuvat vielä tänne meidän Vuokatin reissusta :) 

Kuvat on nyt vähän hassun pieniä, kun kaikki tuli otettua puhelimella ja tabletilla, mutta ehkäpä näistä selkoa saa :)


Lähdimme pääsiäisenä minun mummolan kautta Vuokattiin vähän lomailemaan ja viimeisille lumille. Yksi yö oltiin tosiaan pohjanmaalla mummoni luona, sekun on siinä vähän kuin matkan varrella ja ajomatkat lasten kanssa saatiin vähän lyhyemmiksi, vaikkei täältä nyt suoraankaan niin järjettömän pitkä matka olisikaan. 


Yövyttiin Katinkullan kylpylähotellissa ja hotelliaamupalojen jälkeen suunnattiin Vuokatin rinteille ja illaksi aina kylpylään lillumaan. Aika ihana irtiotto arjesta kiireisenkin kevättalven jälkeen! :)


Tytöille vuokrattiin rinteeseen sukset ja saivat vähän kokeilla laskettelua ja hienostihan se pienen harjoittelun jälkeen menikin! Vielä kun ensitalvena päästään vähän lisää harjoittelemaan, niin ehkä uskallan itsellenikin ottaa sukset alle piiitkästä aikaa ja päästään kaikki laskemaan! :)


 Mahtavat auringonpaisteet sattuivat kyllä meidän reissulle ja rinteen juurellakin vierähti mukavasti useampikin tunti.
Tulomatkalla pysähdyttiin Kuopiossa ja nopeat shoppailut ja ruokailut Matkuksessa välissä, mutta takapenkillä oli kyllä aika hiljaista! Selkeästi hyvä reissu, kun molemmat vetäisi parin tunnin päikkäritkin! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti