10. huhtikuuta 2017

Vähän herkumpaa pullaa Teimme jokin aika sitten tyttöjen kanssa vähän sunnuntaipullaa ja tällä kertaa vähän herkullisemman version, jonka ajattelin teillekin laittaa vinkiksi! :) Pullataikinasta leivottiin siis tavallinen pullapitko letittämällä ja väliin laitettiin herkkutrio-jäätelöä sekä sulatettua suklaata. Aika kiva ja nopea vähän herkumpi versio vaikka vieraidenkin yllättäessä (kunhan valmiina vaan löytyy vaikka pakkaseen leivottuna pullapitko sekä jäätelöä). Tämä simppeli herkku maistui kuitenkin kaikille niin hyvin, että täytyy itsekin muistaa tämä myös toisenkin kerran vaikka ystävien kanssa ja pianhan tällaisella voisi herkutella vaikka kesäterassilla! :)


Viime viikolla aloiteltiin vähän jo pääsiäisvalmistelut, joista kirjoittelen vielä lisää lähipäivinä, mutta sitä ennen muutama kuva kuitenkin tuosta lähirannasta, kun haettiin pääsiäisvitsoja. 


Täällä on järvi vielä lähes kokonaan jäässä tuota avantoa lukuunottamatta, mutta ensimmäiset sorsat olivat tulleet taas jo rantaan. Eipä hoksattu taas pullaa ottaa heti mukaan, mutta muuten sorsia käytiin laiturilla katsomassa :)Pajunoksat kerättiin myös virpomisvitsoja varten ja muutamat nappasin kotiin koristeeksikin. 
Viikonloppuna oksat koristeltiinkin ja eilenhän nuo pikkunoidat kiersivät ovilla, mutta niistä lissä vielä myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti