11. huhtikuuta 2017

Pajunoksien koristelua ja palmusunnuntain pääsiäisnoidat

Viime viikolla koristeltiin pajunoksia pariinkin otteeseen. Virvontavitsoista tehtiin vähän värikkäämpiä ja kotiin koristeltiin sitten niillä hillitymmillä värisävyillä. Molemmat oksia koristelikin innoissaan ja tulipa niistä kyllä hienoja :)
Erilaisia jätski herkkuja on tullut tehtyä viime aikoina nyt useampiakin ja itseasiassa näitä jäätelöllä ja pienillä suklaamunurouheella täytettyjä pääsiäismunia ollaankin tehty jo useampana vuotena. Tämäkin on helppo pääsiäisherkku ja lapsille kiva pääsiäisjälkkäri. Nuo pienet suklaamunat on muuten ihan mun lemppareita, montakohan pussia on tullut jo nyt ostettua? :) Ja sunnuntaina sitten pääsi pienet virpojat liikkeelle. Onneksi nuo vitsat ehdittiinkin koristelemaan vasta lauantaina loppuun, sen jälkeen ehti molemmat tiedustella about sata kertaa, koska jo oikein pääsee virpomaan? :D Meiltä lähti kaksi pientä noitaa virpomaan ja olipas jännää aamulla kun muutamat ensimmäiset virpojat ehtivät ovelle ennen tyttöjen kierrosta. Niin ihania pikkunoitia ja pupuja kiersi meidänkin ovella!


Tytöt kävivät virpomassa tässä lähinaapureilla kavereiden luona sekä iltapäivästä vielä mummilassa, mutta aika ison saaliin saivat kyllä noistakin. 

Kävikös teillä pieniä noitia ovella? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti