16. huhtikuuta 2017

Pääsiäisvalmisteluja

Pari postausta olisi tulossa vielä vähän pääsiäisjuttuja ja tällä kertaa vähän enemmän kuvapainotteisesti. Pääsiäisruohot meillä laitettiin viime viikolla kasvamaan ja ne lähtikin ihan parissa päivässä tosi hyvin itämään. Me ollaan laitettu usein ohraruohoa, sillä ne itää hieman nopeammin kuin rairuohot ja on hieman paksumpia ja minusta myös ehkä kauniimpiakin kuin rairuohot.

Tytöt laittelikin taas itse ohraruohot kasvamaan, kastellut niitä ja kivointa nyt on ollut varmaan kun on saanut leikellä ruohoja vähän jo lyhyemmiksi :) Yhteen astiaan ehdittiin jo laittaa uusintakierros kasvamaan, ne kun kasvoi jo niin hyvin ja leikattiinkin jo pariin kertaan ja jospa meille olisi itäneet ruohot vielä kun tulemme reissustakin.


Pääsiäismunia on syöty aika ahkeraan (vähän liiankin) ja loman kunniaksi tehtiin parista kindermunasta pääsiäisjälkkärit. Näihin suklaamoussemuniin tehtiin sisälle täyte vatkaamalla 2dl kermaa, puoli purkkia vaniljatuorejuustoa ja parisen riviä sulatettua suklaata sekä vähän raastettua suklaata joukkoon ja pursotettiin mousse kindermunien sisään. Samalla ohjeella teen usein myös muffinsien kuorrutuksen ja sopii esim suklaakakkujenkin väliin ainakin vähän variaoiden mittasuhteita. Tällä yksinkertaistetulla versiolla saatiin kuitenkin aika maukkaa pääsiäisherkut, joten kannattaa kokeilla, jos pääsiäisherkuille on vielä tilaa :)

 Tyttöjen koristeet, pajunkissat, ohraruohot ja vähän tipuja ja pupuja siellä täällä on koristanut kotia ja kivasti saatiin noillakin vähän pääsiäistunnelmaa kotiin :)
Laittelen toisen postauksen vielä pian reissun päältä, me lähdetään nimittäin vielä pienelle pääsiäisreissulle! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti