28. maaliskuuta 2017

Kevät fiilis

Kevät fiilis alkaa väkisinkin hiipimään vähän jo mieleen ja johan tässä siirryttiin jo kesäaikaankin. Valon määrä on lisääntynyt ihan huimasti ja aurinkokin onneksi paistelee taivaalla jo yhä useampana päivänä!Tytöille teinkin muutaman todella ihanan kevät hankinnan tässä jokin aika sitten, nimittäin löysin Name It:lta aivan ihanat softshellit välikauteen. Tytöillä onkin jäänyt nyt useammat välikausivaatteet pieniksi ja edellisellä viikolla sain niitä myytyä todella hyvin kirppiksellä ja onneksi joitain uusia juttuja tuli hankittua jo viime syksynä alesta, kun tiesin osan jäävän pieniksi talven aikana, niin ettei nyt ole tarvinnut ihan kaikkea kerralla ostaa. Nyt alkaakin meillä olla tyttöjen välikausi jutut aikalailla valmiina, vielä kun täältäkin kunnolla nuo lumet sulaisi, että päästäisi näitäkin jo käyttämään. Vähän on vielä menty aamun pakkasasteista riippuen välillä topalla tai kuravaatteilla ja ihan muutamia kertoja lukuunottamatta välikausivaatteet on saanut odottaa kaapissa vähän vielä lämpöisempiä ja kuivia kelejä. 
Meillä oli miehen kanssa tässä jokin aika sitten myös vuosipäivä sekä kihlajaispäivä ja seuraavana vuonna juhlimmekin sitten täyttä kymppiä :) Pääsimme miehen kanssa syömään meidän vuosipäivän kunniaksi ja vaikka sen kummempia ei tällä kertaa ehditty juhlia, niin olipa vaan ihana piristys arjen keskellä.
Viime viikonloppuna mulla olikin piitkästä aikaa koko viikonloppu vapaata, edellinen on tainnutkin olla joskus helmikuun puolen välin tienoilla ja ihan muutamia vapaapäiviä lukuun ottamatta on tää kevättalvi mennyt niin hurjaa vauhtia, ettei juuri mitään ylimääräisiä ole ehtinyt tekemään, joten viime viikonloppu tuli kyllä niin tarpeeseen. Mies lähti vielä sunnuntaina tyttöjen kanssa mummulle yhdeksi yöksi ja sain viettää sen ihan vain itsekseni kotona. Ja juu-u, se olikin ensimmäinen kerta sitten lapsien syntymän :D Mutta kyllä niin nautin siitäkin, tekemättä juuri mitään vaikka mielessä oli vaikka mitä rästihommia tuolle vuorokaudelle, mutta lopulta päätin ottaa vain rennosti :) Harvinaista herkkua ja vaikka vähän itseänikin epäilytti niin osasin vaan nauttia ja olla! :) Siivota ehtii sitten myöhemminkin, eiks niin :)

Ja kyllähän näitä murusia vähän ehti tulla ikäväkin (ja vähän ehkä sitä miestäkin), mutta nyt on ainakin hyvin levännyt äiti ja akut ladattu kevääseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti