14. helmikuuta 2017

Ystävänpäivää, syntymäpäiviä ja muita kuulumisia

Ihanaa Ystävänpäivää vielä kaikille! <3


Meillä Ystävänpäivän lisäksi vietettiin tänään myös Liljan 4-vuotis syntymäpäiviä ja tämä päivä onkin siitä meillä aivan erityinen. <3 Eilen kävimme juhlimassa vähän myös ystävien pientä synttärisankaria, viikko sitten tytöt olivat kaverisynttäreillä mun ollessa Tanskassa, huomenna olisi tulossa kaverit juhlimaan Liljaa ja vielä viikonloppuna sitten juhlitaan sukulaisporukalla. Vuoden alkuun ja vastaavasti loppukesään Emilian synttäreiden aikaan tuntuukin meillä osuvan aikamoiset "synttäri-sumat", kun useimmilla tyttöjen kavereilla ja meidän kaveriperheillä on osunut aika lähekkäin lasten syntymäpäivät, suurin osa jopa vielä ihan peräkkäisille päiville.

Tänään selailtiinkin Liljan vauvakuvia ja vähän meinasi silmäkulmat kostua niitä katsellessa! Meidän niin pieni rakas tänään jo 4-vuotta! <3


Reilu viikko sitten olin tosiaan viikonlopun Tanskassa POMPdeLUXin koulutuksessa ja Kick Offissa. Aivan mahtava reissu taas ja tällä kertaa ehdimme käydä vähän shoppailemassa ja katsomassa Aarhusin keskustaakin. Mielettömän ihana mallisto on myös tulossa ja täällä ainakin odotellaan jo innolla kauden alkua, joka läheneekin jo aivan pian! :)

Tanskan reissun jälkeen saatiinkin koko perhe mahatauti, joten viime viikko meni vähän vuoronperään kaikkien sairastaessa ja siitä toipuessa. Kameralla ei siis kovinkaan montaa kuvaa ole tullut otettua nyt vähään aikaan, mutta mahataudeista toipuessa oli hyvää aikaa laitella vähän vanhojakin kuvia järjestykseen ja kansioihin. Löysin tytöille jokin aika sitten ihanat valokuva-albumit 1-vuotis kuville, kerhokuville sekä tuleville koulukuville ja nyt sainkin nuo albumit tähän asti tehtyä.
Nyt on ainakin yksi osa valokuva projektista tehty ja näihin on kiva lisäillä tyttöjen seuraavienkin vuosien kuvat paikalleen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti