5. tammikuuta 2017

Uutta Vuotta ja välipäiviä

Heippa hei kaikille ja oikein ihanaa alkanutta Uutta Vuotta!
Joulua ennen tuli kirjoiteltua aika paljon joulujuttuja ja nyt blogissa tuli pidettyä joulun jälkeen pientä taukoa ja välillä se tekeekin ihan hyvää! :) Blogin suhteen olen oppinut kyllä jo vähän ottamaan rennommin, eikä enää niin itseäni haittaa vaikka vähän verkkaisemmin välillä kirjoittelenkin. Nyt olen itseasiassa vähän ajatellut vieläkin hidastaa tahtia ja postauksia tulee ehkä vieläkin harvemmin. Tai katsotaan nyt, miten maltan pysyä täältä poissa, mutta luulen että nyt pieni tauko voisi olla paikallaan. Ihan kokonaan tätä hommaa en varmaan osaa lopettaakaan, niin kivaa tämä kuitenkin on. Ja kyllä te sen tiedättekin, ketkä omaa blogiaan myös kirjoittaa :) Toisaalta tekisi mieli kirjoittaa niin paljon enemmänkin, mutta aika ei vaan riitä ihan kaikkeen. 


Mutta jottei nyt ihan täällä hiljenisi niin tässä lyhykäisyydessään välipäivien, Uuden vuoden ja alkuvuoden touhuja.. Välipäivät meillä niin kuin varmaan monella muullakin, meni uusilla leluilla ja joululahjoilla touhutessa. Joululahjat lojuivat olohuoneen lattialla varmaan muutaman päivän ennen kuin ne löysivät omat paikkansa ja niillä on touhuiltu ahkeraan vieläkin. Välillä on ulkoiltu, katseltu elokuvia ja rentoiltu kotona. Tyttöjen kaveri oli meillä myös parina päivänä leikkimässä ja myös mun kaveri kahden tyttönsä kanssa tulivat meidän seuraksi leikkimään uusilla leluilla.Uuden vuoden aattoa vietettiin aika perusmeiningillä. Päivällä ulkoiltiin ja tehtiin hyvää ruokaa, valettiin tinat ja käytiin katsomassa raketteja. Sädetikut on edelleen ihan ykkösjuttu tytöille ja heille vielä oikein riittäväkin. Emilia on ihan vauvasta asti säikkynyt ja pelännyt kovia ääniä ja tänä vuonna vähän rakettienkin kova ääni pelotti, vaikka koviin ääniin on vähän jo "tottunutkin", eikä ihan pienestä enää ole niin säikkynyt. Muutama vuosi rakettejakin on katsottu suht läheltä, mutta nyt ne tuossa rannassa vähän säikäyttivät eikä sinne asti edes mentykään. Ensi vuonna sitten kuulosuojaimet ja hyvin ne näkyivät vähän kauempaakin. :) Illalla syötiin vielä meidän perinteinen Nacho-pelti ja muita herkkuja iltapalaksi. Muutama lasi viiniä ja puolen yön raketit katsottiin vielä miehen kanssa.


Vuoden vaihteen jälkeen meno on jatkunut lähes samanlaisena. Yhtenä päivänä käytiin koko porukka pulkkamäessä ja otettiin tyttöjen kaveri tästä naapurista myös mukaan. Nyt onkin ollut pari päivää aikamoiset pakkaset, mutta niin kaunista ulkona ja aurinkokin on näyttäytynyt pitkästä aikaa.
Mukavaa loppuviikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti