8. joulukuuta 2016

Tyttöjen Gugguut ja kurkistus vaatekaappiin

Heippa hei!

Laitetaanpas välillä joulujuttujen välissä pitkästä aikaa vähän tyttöjen vaatejuttuja! Sattuneesta syystä viime aikoina kaapista on löytynyt entistä enemmän POMPdeLUXin vaatteita ja viime aikoina on tullut tehtyä huomattavasti vähemmän vaatehankintoja muilta merkeiltä. Niin kuin monet jo tietääkin, niin Pomppia meiltä on tytöiltä löytynyt jo pitkään vaatekaapista ja suurin osa on aina ostettukin sieltä, mutta myös joitain kivoja hankintoja on tänä syksynä löytynyt täydentämään vaatevarastoa. 


Nämä tyttöjen vaatepostaukset on tässä meinannut jo unohtua, mutta voisin niitä tänne yrittää pikkuhiljaa muistaa laittaa, niitä kun aina kysellään ja ovat usein luetuimpia postauksia. Muilta merkeiltä tulee yleensä etsiskeltyä lähinnä trikoolegginsejä, joita tytöt tykkäävät pitää kyllä paljon ja myös paksumpia huppareita ja collaripaitoja. Niitä on välillä mielestäni hankala löytää kivoja, mutta tänä syksynä olen onnistunut löytämään muutaman, mistä myös tytöt on tykänneet.
Gugguulta ostin jo heti alkusyksystä Liljan päällä olevan Acer mekon ja mielestäni tuo väri sopii Liljalle hyvin. Nuo Acerit on etenkin Liljalle juuri hyvän mallisia, kun ovat kapeita ja juuri hoikalle vartalolle tarkoitettujakin. Gugguulta löysin tänä syksynä myös molemmille hupparit ja Lilja sai lisäksi hauskat legginsit, joissa molemmat lahkeet on eriväriset. Gugguun vaatteet on mielestäni aika arvokkaita ja etenkin yksittäisen hupparin hinta sen verran suolainen, että muutaman kerran on saanut aina miettiä raaskiiko niitä tytöille ostaakaan. Onnistuin kuitenkin nappaamaan molemmille sekä hupparit, että legginsit -30% alella, joten siinä sai jo aika hyvin hinnasta pois. Mielellään satsaan kyllä myös laadukkaaseen vaatteeseen ja ostan sen yhden hyvän, kuin viisi huonoa ja näissä jälleenmyyntihinnatkin pysyy niin hyvinä, että satsaus kyllä kannatti.  Hupparit on kivoja arkivaatteita ja mukavia lasten päällä arkitouhuissa ja leikeissä. Talvella on helppo vetäistä päälle lämmikkeeksi ja keväämmällä taas ulkoillessakin kätevät. Gugguulla näissä on myös hauskana yksityiskohtana Gugguun tunnusomainen vino vetoketku, joka tuo vähän eroavaisuutta tavalliseen huppariin ja itse tykästyin näissä näihin vaaleisiin vetoketjuihin roosaan ja vadelman väriin yhdistetttynä.Muutamia tyttöjen vaatejuttuja voisin tosiaan tässä laitella tänne ja kertokaahan mistä te löydätte kivoja huppareita tai paksumpia arkivaatteita lapsille?

1 kommentti:

  1. Meillä on molemmilla lapsilla Gugguun hupparit (hankin keväällä), tyttö ei ole kamalasti hupparia käyttänyt syksyn tultua mutta pojalla se on usein päällä.

    VastaaPoista