18. joulukuuta 2016

Toivolan Joulupiha

Tänään kävimme Toivolan vanhalla pihalla aistimassa vähän vanhan ajan joulun tunnelmaa. Täältä, jos jostain, sen joulumielen voi löytää. Pieniä kojuja, missä myydään erilaisia jouluherkkuja ja käsin tehtyjä joulukoristeita. Makasiineihin voi piipahtaa tekemään vaikka pieniä jouluostoksia tai kahvilaan herkuttelemaan jouluherkuilla.


 Joulupukin ja tonttujakin voi Joulupihalta löytää ja pihapiirissä laulettiin kauniita joululauluja. 
Edellisen kerran kävimmekin Joulupihalla parisen vuotta sitten (postaus täällä), kun Liljakin oli vielä alle vuoden ikäinen. Hauska olikin saada tytöistä myös nyt kuva tuossa reessä, pikkuisen oli pienemmät tytöt edellisessä kuvassa! :) Joulupihalta löytyi myös kivoja uusiakin juttuja, mitä viimeksi ei edes huomattukaan ja ehdottomasti käymisen arvoinen paikka joulutunnelman luomiseen, jos täällä päin liikkuu.
Vaikka joulupukin rekeen tytöt pääsivätkin, niin oikeita poroja ei täältä löytynyt (eikä reki liikkunut, vaikka Lilja kuinka yritti työntää ja potkia vauhtia) :D Mutta lampaita, pupuja ja tänä viikonloppuna pihalla oli myös alpakoita. Nämä olivat kyllä aika suloinen kolmikko! :)

Joulupihalta suunnattiin vielä joulukuusen hakuun, joten alkaa joulutunnelma ainakin täällä olla jo aika kohdillaan! :)

Ihanaa alkavaa viikkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti