29. joulukuuta 2016

Meidän Joulu

Heippa hei!

Täältä tuli pitkä liuta taas kuvia meidän joulusta, osa nappastu hämärään aikaan, salamalla, puhelimella ja muutenkin sellaisia räpsyjä, ettei kameran asetukset osuneet ihan kohdilleen, että ehti edes jonkun kuvan ottaa ja saisi taas muistoiksi monien muiden joukkoon, siksipä siis kuvat nyt vähän miten sattuu, mutta ehkäpä näistä se joulun tunnelma välittyy sinnekin ja muistoiksi taas itsellekin.Aattoaamua aloiteltiin aamupalalla ja vähän sellaisella jouluisella brunssilla ja aamupalajälkkäreiksi jouluherkuilla. Kiireetöntä yhdessä oloa ja yökkäreissä mentiin varmaan puolille päiville asti. Aattoaamuun kuuluu tietysti myös Lumiukko ja hetken aikaa jouluisia lastenohjelmia ennen joulusaunaa.  Tonttu oli taas jättänyt osan paketeista kuusen alle ja iltapäivä menikin niitä availlessa ja vähän uusilla leluilla leikkiessä. 


Alkuillasta lähdettiin mummilaan syömään ja illan odotetuin hetki oli tietysti, kun joulupukki tuli käymään. Tytöt lauloivat joulupukille ihan kahdestaan "joulupuu on rakennettu" ja uskalsivat vielä(kin) mennä joulupukin syliin! :D 

Loppuilta menikin joululahjoja availlessa ja niitä testaillessa ja illasta suunnattiin kotiin yöksi.


Joulupäivänä lähdettiin taas papalle, minne myös pukki oli jättänyt lahjoja. Aikas kilttejä on jälleen oltu ja uusista leluista on riittänyt puuhaa joulu-ja välipäivillekin. Tapaninpäivänä vähän ulkoiltiinkin, syötiin jouluruokia ja illemmasta käytiin vielä isopapan luona ennen kotiin tuloa.


 Mitenkäs muilla joulut vietettiin? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti