26. marraskuuta 2016

Rakas Joulupukki...

Tänä aamuna saatiin taas herätä aika mukavaan yllätykseen, sillä yön aikana oli satanut lunta ja maa jälleen valkoisena. Viikon verran on jo ollut aika harmaata, märkää ja sateista, eikä sateissakaan kyllä mitään - kunhan ne tulisivat lumena. Nämä kuvat onkin jo nappastu reilun kahden viikon takaa, jolloin täällä olikin vähän aikaa ihan mukavasti jo lunta. Tai ainakin sen verran, että pulkkamäkeen päästiin ja lapset tosiaan tuossa pihalla laskevat kyllä heti liukureilla, kun vähänkin luistaa :DEniten kaipaan kyllä valoa ja talvellakin parhaita ovat muutaman asteen pakkaspäivät talviaurinkoisena päivänä. Silloin jaksaa muutamaa muksua vetää pulkassakin huomattavasti paremmin kuin tarpoa pimeässä sateisessa säässä. Täällä siis todella toivotaan lunta tupaan ja valkeaa maata! :)Tänään kirjoiteltiin tyttöjen kanssa kirjeitä myös joulupukille tai tällä kertaa "kirjeet" askarreltiin leikkaa-liimaa taktiikalla. Lelulehtiä on kolahdellut viime viikkojen aikana postilaatikkoon lähes jokaisesta kaupasta ja yhteensä niitä on tainnut tulla varmaan lähemmäs kymmenen. Niitä tytöt on selaillut välillä aika ahkeraan ja lelutoiveet tytöt leikkelivät lehdistä ja liimailivat joulupukin kirjeisiin.
Muutamat toiveet näistä onkin jo tonttujen mukana varmasti menneetkin jo korvatunturille, mutta nyt osasi Liljakin laitella omia toiveitaan myös listaan. Emilia on muutaman oman erityisen toiveen kertonut jo jokin aika sitten, mutta Liljalta kun toiveita kyseltiin, niin sieltä tuli aina (yhtä omaa toivetta lukunnottamatta) ihan samat toiveet kuin Emilialta :D Lelulehtiä selailemalla löytyi Liljallakin ihan omia toiveitakin ja molemmat taisivat innostua leikkelemään useammankin toiveen lehdistä.
Samalla keskusteltiin siitä, että Joulupukki ei tietenkään ihan kaikkia toiveita välttämättä toteuta ja meillä onkin tyttöjen toiveista yritetty toteuttaa ne toivotuimmat ja parhaimmat lelulahjat (molemmille yksi tai kaksi) ja yleensä lisäksi jotain vaatetta tai muuta tarpeellista. Osa toiveista kun kantautuu aina "korvatunturille" ja "tontuillekin", joten luulenpa että meidänkin lapset ovat jälleen olleet aika kilttejä :DMites muilla, joko on Joulupukille kirjoitettu? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti