6. marraskuuta 2016

Halloweenia

Halloween heipat täältä tällä kertaa! :)

Viime viikonloppuna vietettiin ystävien kanssa vähän Halloweenia ja tytöt askarteli muutamat Halloween jutut kotona ja mummilassakin. Tänä viikonloppunahan oli Pyhäinpäivä ja vaikkei meillä sitä sen kummemmin vietettykään, niin Halloween jutut kuuluivat mielestäni viime viikkoon ja nyt lauantaina sytytettiin kynttilä Pyhäinpäivänä rakkaiden muistolle.

Meillähän kävi kyllä vähän hassusti, kun muutamia viikkoja sitten kaverin kanssa päätettiin pitää lapsille pienet Halloween juhlat ja me meinattiin juhlia niitä alunperin jo syyslomalla! :D Vähän oltiin molemmat pihalla milloin sitä Halloweenia oikeasti juhlitaan ja muutamaan kertaan sitä mietittiinkin. :)
Mulla oli perjamtai-iltana ja lauantainakin vielä kahdet kutsut, joten me ei mitään kummoisempia Halloween juttuja ehditty kotona tekemään. Tytöt oli tuon lauantai päivän kuitenkin mummilassa ja siellä olivat mummin ja kummitädin kanssa askarrelleet mielettömän hienot lepakot ja tehneet vielä Halloween herkuiksi hämähäkki-muffinseja. Kotona tehtiin vielä muutamat haamu-tikkarit ja sunnuntaiksi valmistauduttiin sitten Halloween juhliin.Tigerista löysin aiemmin muutamalla eurolla tuon noidan hatun ja Emilia valitsikin sen omaksi asukseen. Liljalle taas ostettiin Lindexiltä lepakon naamari ja Hm:ltä löytyi lepakon siivet ja taikasauva. Muuten molempien asut rakennettiinkin kaapista löytyvillä asuilla, eli POMPdeLUXilta muut asusteet ja mustalla mentiin, mikä sopikin molempien asuihin.
Ja olihan hulvattomat Halloween juhlat parin noidan, lepakon sekä luurangon kanssa ja vitsit mitä Halloween herkkuja oli pöytä täynnä! :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti