25. lokakuuta 2016

Syyslomaviikko

Heippa!

Viime viikolla vieteltiin täällä syyslomaviikkoa. Mulla oli viikonloppu ja alkuviikosta vähän omia kutsuhommia, mutta tytöillä oli kerhoista ja harrastuksista lomaviikko ja aika hyvin ehdittiin touhuilla ja lomaillakin.
Tässäpä siis vähän sekalaisia kuvia viime viikolta ja meidän touhuista. Uimahallissa käynti oli jälleen tyttöjen toiveena numero ykkösenä lomaviikon ohjelmaksi ja siellä käytiinkin koko porukalla jo alkuviikosta. Muuten aika tavallisia arkitouhuja, puistoilua ystävien kanssa ja muutenkin ehdittiin nähdä vähän enemmän kavereita. Kirjastossa käytiin lainailemassa uudet kirjat luettaviksi, loppuviikosta tehtiin päivän reissu Tampereelle ja miehen kanssa saatiin myös vähän "lapsivapaata" ja käytiin elokuvissa yhtenä iltana katsomassa Nainen Junassa elokuva. 
Tampereen reissulla poikettiin miehen kanssa Ikeassa, josta oli jo pakko ostaa taas huonekuusi. Ikeassa noita onneksi jo olikin ja oikeastaan sitä sieltä lähdettiin hakemaankin :) Sieltä muuten saa noita huonekuusia huomattavasti edullisemmin, minä en ainakaan ole onnistunut sitä koko vuotta pitämään hengissä, mutta joka syksy se on kyllä pakko hankkia joulua odottelemaan. Aika symppiksiähän ne on ja Ikeassa tosiaan nuo oli vain 12e, kun täällä saa maksaa melkein kolmikertaisen summan kukkakaupoista.
Yks mun syysprojekti sai myös alkunsa syyslomalla ja aloin neulomaan tytöille villasukkia, kun edelliset alkoi jäämään pieniksi. Mun neulontaprojektit on aika usein vaan tyssännyt siihen "kirottuun" kantapäähän ja Liljan vauva-ajan jälkeen en ole tainnut mitään neuloakaan, mutta nyt päätin sukat saada valmiiksi. Enkä muuten valinnut ihan helpoimpia sukkia, vaan kokeilin ensimmäistä kertaa kirjoneuletta, mutta kohta ollaan jo siinä kantapään kohdalla, joten peukut pystyyn, että selviän niistä. Muuten saa tytöt vaan hienot säärystimet :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti