4. lokakuuta 2016

POMPdeLUX aw16 sovitusta

Heippa hei!

Nyt sain vihdoin aikaiseksi laittaa näitä meidän POMPdeLUXin sovituskuvia ja napattua tytöistä viimeisetkin kuvat, kun vaihdossa tuli pari vaatetta vielä sopivan kokoisina. Toinenkin paketti on jo tullut, jossa sitten enemmän ulkovaatepuolta ja kolmaskin paketti on vielä matkalla, joten niistä vielä tulossa lisää myöhemmin :)


Tytöille tilailin ensimmäisessä erässä aika paljon ihan perusvaatetta ja etenkin ihan pitkähihaisista paidoista tuntui olevan pula kesän jälkeen, kun kaapista löytyi vain toppeja ja t-paitoja ja pieneksi jääneitä pitkähihaisia. Suurimman osan vaatteista otin Emilialle koossa 116cm ja Liljalle 104cm ja nuo onkin Pompilla tytöille tällä hetkellä juuri sopivat koot molemmille. Emilia on nyt noin 109cm pitkä ja Lilja on nyt 99cm pitkä.Näissä kuvissa tytöillä on päällä Fribourg Jr T-paita 116cm ja Fribourg Lt T-paita 104cm. Näitä peruspaitoja meillä on käytetty paljon ja nämä ovat 95% puuvillaa ja 5% elastaania. 
Emilialla Gloster Jr Housut 116cm, 97% puuvillaa ja 5% elastaania. Liljalla ihanat Hillmann Lt neulehousut 104cm.


Noita Fribourg paitoja tilasin tytöille useampia ja näissäkin kuvissa tytöillä alla Fribourg T-paidat sekä päällä lämpöiset Airmont neuletakit koossa 104cm ja 116cm. Airmont neuletakit ovat 80% puuvillaa ja 20% villaa, joten lämmittävät varmasti talvella. 
Emilialla näissä kuvissa joustavat Gloster housut ja molemmille tilasin myös Liljan päällä olevat Elida housut. 

Tytöille lisää peruspaitoja, joista oli huutava pula ja ylimmässä kuvassa jo useammalta kaudelta hyväksi havaitut ribbipaidat. Harmony T-paidat ovat 49% puuvillaa, 49% modaalia ja 2% elastaania. 
Alimmissa kuvissa myös kauniit vaaleanpunaiset Donovan T-paidat, jotka sopivat sekä arki että juhlakäyttöön. Donovan paidat ovat myös 95% puuvillaa ja 5% elastaania. 
Molemmissa paidoissa koot 104cm ja 116cm.

 Tällä kaudella uutuutena on tullut myös suositun ribbipaidan rinnalle myös hieman paksumpaa raidallista ribbiä ja Liljalle tilasin tästä kivan Lugano mekon sekä Lugano T-paidan. T-paidan vaihdoin kokoa isompaan 110cm ja mekko on 104cm ja juuri sopiva, mutta tästä olisi voinut vaihtaa myös ehkä jo kokoa isompaan. Lugano sarjasta löytyy siis myös legginsejä, peruspaitoja sekä näitä mekkoja, 96% puuvillaa ja 5% elastaania.
Emilialla näissä on päällä Bluebell Jr pusero 116cm, kiva peruspaita myös farkkujen kanssa, 95% viskoosia ja 5% elastaania.
Molemmille tilasin vielä ihanat pitsiset Bliss Puserot, Liljalla jo koko 110cm ja Emilialla 122cm. Sekä ihanat tyllihameet koossa 98-104cm ja 110-116cm.


POMPdeLUX juhlii tänä vuonna 10v. juhlavuotta ja osa tuotteista on nyt myös alennettuun hintaan. Täältä pääset kurkkaamaan alennetut tuotteet http://ipaper.ipapercms.dk/POMPdeLUX/FI/AnniversarySALE_FI/
Edustajan kautta tilatessa saat postikulut hieman halvemmalla (6.50e) ja yli 200e tilaukset ilman postikuluja sekä suositun POMPdeLUX kassin. Tilauksen voit laittaa minulle sähköpostiin: mak@pompdelux.com.

2 kommenttia: