7. lokakuuta 2016

Hannan Kakut ja herkkuhetkiä

Viime perjantaina saatiin herkutella oikein kunnolla, kun Jyväskyläläinen kakkutaikuri leipoi meille herkullisen kakun viikonlopuksi. Jokin aika sitten eräillä POMPdeLUXin kutsuilla Hanna oli leiponut ihanaa kakkua kutsuille ja harmittelinkin vähän jälkeen päin, kun en ehtinyt kutsuilla itse kakkua maistaakaan, niin ihanalta se kyllä näytti. Hieman myöhemmin Hanna laittoi minulle viestiä haluaisimmeko maistella hänen kakkujaan ja arvatenkin tämä oli kyllä sellainen tarjous, josta ei vaan voi kieltäytyä :)Saimme maistella Hannan Kakkujen ihanaa mango-passion hyydykekakkua, joka oli ihanan pehmeää koostumukseltaan, samalla makea ja raikas kakku. Parempaa perjantai herkkua ei oltaisi voitu kyllä saada ja täytyy sanoa, että meillä meni puoli kakkua heti kerralla :) Kakussa oli kauniit koristelut ja ammattilaisen leipomana ehdottomasti parhaimpia kakkuja joita olen maistanut.
Jyväskyläläinen Hannan Kakut on Kesäkuussa 2016 perustettu yhden naisen yritys, joka toimii kotileipomossa Lohikoskella. Tuotteita valmistetaan pääasiassa tilauksesta ja joka perjantaille on kampanjatuote, jota pystyy tilaamaan edulliseen hintaan. Hannan Kakkujen tuotteet ovat aina yksilöitä ja tilaukset räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tuotteet tehdään aina käsityönä ja tilauksesta, joten niitä ei valmisteta ennakkoon varastoon. 

Hannan Kakut nettiosoitteesta www.hannankakut.fi löytyy tarkempia tietoja tuotteista ja valikoimasta. Aktiivisia SOME päivityksiä löytyy myös www.facebook.com/hannankakut sekä Instan puolelta @hannankakut joista löytyy aina ajankohtaiset kampanjat, uutuudet ja viimeisimmät kuva päivitykset.

Blogini lukijoille on Lokakuun ajan -10% alennus koodilla pikkukarhunelamaa. Alennus koskee vain uusia tilauksia ja muistathan mainita koodin tilausta tehdessäsi.

* Yhteistyössä Hannan Kakut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti