5. syyskuuta 2016

POMPdeLUX aw16 tunnelmia

Heippa hei!

Täällä blogin puolella on viimeiset viikot ollut aika hiljaista ja täytyy sanoa, että sitä se ei todellakaan ole meidän normaali elämässä ollut viime viikkoina! :)

POMPdeLUXin aw16 kausi on startannut käyntiin ja itse aloittelin myös Jyväskylän seudulla tällä kaudella Shopping Advisorina. Viimeiset viikot onkin mennyt aika tiiviisti näissä hommissa ja ihania iltoja olenkin jo viettänyt mahtavien emäntien, vieraiden ja tietysti ihanien lastenvaatteiden parissa.
Kauden alussa pidin meillä avoimet ovet ja samalla otin muutamat kuvat omasta mallistostani. Meille POMPdeLUXin vaatteet on olleet tuttuja jo siitä asti, kun Emilialle sain mahdutettua 80cm vaatteet ja jälleen tämäkin mallisto on ollut yhtä ihana niin kuin joka kausi! :)Nyt olenkin saanut tutustua vähän paremmin myös poikien mallistoon, vaikka joka kausi sekin on tullut kyllä vilaistua ainakin läpi, mutta nyt siihen on saanut perehtyä vähän eri tavalla, vaikkei meillä niitä omia poikia puetettavana olekaan. Tyttöjen ja poikien mallistoista löytyy jälleen mukavia perusvaatteita, siistimpiä ja kauniita juhlavaatteita, ihanan pehmeitä yö-ja alusvaatteita sekä laadukkaat ulkovaatteet kauniita asusteita unohtamatta.


Ennen kauden alkua olimme Tanskassa Århusissa Kick Off tapahtumassa. Yövyimme pari yötä ihanassa hotellissa ja Tanskassa pääsimme vierailemaan POMPdeLUXin toimistolla ja varastolla sekä näkemään uuden malliston. Lasten muotinäytös oli ihan huikea ja illalla vietimme 10v. juhlia.


Tänään kuvailimme tyttöjen kanssa jo meidän ensimmäisen paketin vaatteita ja laittelen pian niitäkin myös tänne taas.Jos hauat järjestää Social Shopping-tlaisuuden Jyväskylän seudulla tai jättää irtotilausta, niin minulle voi laittaa viestiä osoitteeseen: mak@pompdelux.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti