15. syyskuuta 2016

Nike Tanjun

Moikka moi!

Välillä ajattelin laittaa vähän omiakin asu juttuja, nämä kuvat kun on jo kesältä jäänyt tänne luonnoksiin pyörimään. Kovin usein (tai ainakaan niin usein kuin lapsille) ei omaa vaatekaappia tule päivitettyä ja nykyään jotain uutta ostaessa yritänkin löytää sellaisia vaatteita, joita tulisi käytettyä pitkään ja mitkä sopisi yhteen muiden vaatekaapista jo valmiiksi löytyvien vaatteiden kanssa.


Keväällä ostin itselleni tuon raidallisen Vilan takin, josta kirjoittelinkin jo silloin keväällä ja tästä on tullut ehdottomasti mun suosikki takki. Kivan rento puistoiluun ja pihalle lasten kanssa, mutta toisaalta kelpaa myös hyvin siistimmässäkin menossa, kaupungilla ja kyläillessä. Nyt kun taas takkikelit alkaa olla ajankohtaisia, niin kaapista olen lähes poikkeuksetta laittanut tämän päälleni.
Toinen kesän aikana tekemäni oma vaatehankinta tai oikeastaan kenkähankinta oli nämä Niken Tanjun lenkkarit. Keväällä jo etsiskelin useammastakin kaupasta sekä nettikaupoista itselleni lenkkareita ja kokeilin Nikelta Air Max sekä Roshe Run kenkiä, mutta aina oli oma kokoni loppu tai vain "väärän värisenä" kokoja jäljellä. Olin oikeastaan jo luovuttanut kenkä metsästykseni, kun kesällä nämä Niken Tanjunit osuikin vastaan oikeassa koossa, edullisempaan hintaan ja lopulta tämä malli olikin omaan jalkaani kaikkein paras ja mukavimman tuntuinen. Näillä "kaupunki-lenkkareilla" onkin sitten tepasteltu ihan joka paikassa.

2 kommenttia:

  1. Se on Tanjun eikä Tanjur

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinpä onkin! Kiitos huomautuksesta, täytyykin korjata tekstiin 😊

      Poista