24. syyskuuta 2016

Emilian 5v. kaverisynttärit

Täällä saatiin vihdoin viime viikonloppuna vietettyä Emilian 5v. kaverisynttärit ja tässäpä niistä vielä kuvia. Ihan en saanut muutamaan kuvaan taas karsittua kuvia, mutta tässä vähän neidin synttäritunelmaa vielä viimeisen kerran, ennen taas seuraavia, joihin onneksi on vielä vähän aikaa :)
Tänä vuonna pidettiin Emilialle oikeastaan vasta ensimmäistä kertaa kaverisynttärit, nyt kun Emilia niitä osasi itsekin jo toivoa ja odottikin kovasti jo loppukesästä. Aiemmin on kavereita käynyt joko vanhempien kanssa tai ihan leikkitreffien merkeissä "vähän juhlittu" myös synttäreitäkin, mutta ehkä tämä 5v. on aika hyvä ikä aloittaa myös kaverisynttäritkin. Nyt kun kaverit uskaltaa jo itsekseenkin jäädä vähäksi aikaa leikkimään ja niitä omia kavereita alkaa jo olemaan ja osa tullut jo tärkeiksi ystäviksiksikin, joiden kanssa leikitään lähes päivittäin.
Kaverisynttärit sujuivat meillä ainakin tällä kertaa ihan mielettömän hyvin. Lapsia meillä oli 9 ja sinänsä aika hyvä porukka, ettei ainakaan kakkupöytään olisi enempää mahtunutkaan ja kaksi kaveria oli tullut kipeäksi, eikä päässyt tulemaan ja heidän kanssa pidettiinkin leikkitreffejä sitten viime viikolla ja toiset vielä ensi viikolla. Lapsilla meni leikit kyllä todella kivasti ja pientä ohjelmaa parin tunnin ajalle koitettiin keksiäkin, ettei meno yltyisi tällaisella porukalla liian kovaksi. Emilian yhdellä kaverilla oli ollut aiemmin synttäreillään pullonpyörityksellä lahjojen avaus ja me toteutettiin se myös samalla tavalla. Se onkin aika kiva "ohjelma numero" synttäreille, jos lapsia on paljon ja niin jokainen saa antaa lahjansa vuorollaan ja jokaisen lahja tulee huomioitua erikseen, eikä lahjojen avaus mene vain papereiden repimiseksi muutamassa minuutissa. 

Lapset leikki vähän aikaa tyttöjen huoneessa ja yhdessä uusilla synttärilahjoilla, jonka jälkeen syötiin kakkua ja muita herkkuja, laulettiin synttärisankarille onnittelulaulu ja lopuksi oltiin ilmapallon etsintää. Lapset sai matkaansa pienet kiitos pussit ja jokainen lapsi myös ilmapallot, jotka olin piilottanut meille. Vähän kuin aarteen etsinnässä lapset sai etsiä aina yhden ilmapallon, jonka löydettyään ne puhallettiin ja laitettiin pusseihin kiinni, etteivät ne lähde myöskään kotimatkalla karkuun. Ilmapallon löydettyään lapset toikin niitä palloja puhallettaviksi ja niin myös jokainen lapsi sai etsiä oman pallonsa. Synttärit sujui kyllä niin hyvin, että tällä porukalla olisi voinut juhlia kyllä pidempäänkin ja pari tuntinen meni kuin siivillä.Emilialle tehtiin edellisenä iltana jätskikakku synttärisankarin toiveesta ja se maistui kyllä ihan jokaiselle synttärivieraalle, eikä lautaselle tainnut montaa lusikallista jäädä syömättä. Lisäksi oli aika perinteisiä lasten synttäri herkkuja, porkkana ja kurkkutikkija, pikkupitsoja, popcornia, sipsejä, vaahtokarkkia ja keksiä.Ihan mahtava synttäriporukka ja synttärisankarikin oli onnellinen juhlistaan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti