8. syyskuuta 2016

5v. synttärijuhlat

Viikonloppuna vietettiin sukulaisten kanssa Emilian 5v. synttärijuhlia. Tällä kertaa meinasi synttärivalmistelut jäädä ihan viime tippaan ja oikeastaan perjantaina Emilian kanssa kauppaan lähtiessä ei oikein ollut vielä kaikki suunnitelmat edes tehtyjä, mitä seuraavaksi päiväksi leivottaisiin, mutta hyvin saatiin kaikki valmiiksi lauantaiksi ennen vieraiden tuloa. Perjantai iltana leivottiinkin taas koko porukalla ja onneks mulla on niin ihana mies, että lähti vielä lauantai aamuna hakemaan servettejä, kesken loppunutta kermavaahtoa ja kukkia kakun päälle koristeeksi! <3 Mies onneksi jo tietää mun perfektionisti luonteen näissä asioissa ja lähettelikin kaupasta mulle kuvia serveteistä, ettei joudu tekemään toista reissua vaikka väärän värin vuoksi! :D
Tarjolla oli tällä kertaa Kinuski Kissan (minkäs muunkaan :D ) Mexican-jauhelihapiirakkaa, ruisnappeja, minikakkuja, päärynä-kinuskijuustokakkua, keksiä ja vaahtokarkkeja. Tuo suolainen piirakka oli kyllä sen varran hyvää, että sitä täytyy tehdä joku viikonloppu vaikka ihan muuten vaan uudelleen ja päärynä-kinuskijuustokakkua maistelin yhdillä kutsuilla ja sain ohjeen ihanalta emännältä tähän herkkuun. Aamulla vielä leivottiin toinen satsi pieniä kakkupaloja, sillä niitä tulikin yhdestä pohjasta vain kuusi kappaletta ja Emilia hoiti aamulla myös ruisnappien täytön! :)

Emilia sai lahjoiksia myös monia mieleisiä ja toivomiaan lahjoja, kuten Monster High-nuken, laulavan rockprinsessa-barbien, Frozen palapelin ja hiuskoristelu setin, Pikku Papun orkesteri kirja+cd:n, pyjaman, tehtäväkirjan ja meiltä prinsessakijan ja aiemmin jo Monster High potkulaudan.


Vielä olisi kaverisynttärit juhlimatta reilun viikon päästä ja tytöt on saanut kutsuja muutamille muillekin kaverisynttäreille tähän loppukesään. Melkoista juhlaa nämä synttärikuukaudet aina, mutta seuraavia vietetäänkin sitten vasta puolen vuoden päästä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti