5. elokuuta 2016

Ole mulle kaveri


Viime viikonloppuna lauantaina oli Jyväskylässä Loiskiksen ja Tuomo Rannankarin Ole mulle kaveri -konserttikiertueen viimeinen keikka Kuokkalan kartanon Talliteatterilla. Me oltiin konserttia katsomassa koko porukalla sekä meidän kaverin ja heidän tyttöjen kanssa. 
 Ole mulle kaveri-konsertissa laulettiin kaverillisia lauluja, muutama meille tuttu laulu konsertissa kuultiinkin, mutta vaikka suurin osa lauluista oli uusia tai meille vähän vieraampia, niin laulut ja sävelmät olivat sellaisia että niistä sai heti kiinni ja jäivät soimaan mieleen. Kivoja opettavaisia lauluja ja oikein hyvänmielen kaveri-lauluja ja jälleen tästäkin konsertista tykättiin koko perhe! :)

Lapset pääsi välillä myös oikein eteen yhdessä Tuomon knssa esiintymään, laulamaan ja tanssimaan laulua ja kaikki pikkuiset saivat jäädä eturiviin katsomaan konserttia loppuun. Konsertin lopuksi pääsi myös vielä "kaveri-kuvaan" Tuomon kanssa ja meillä isompi neiti lähti konsertin jälkeen vielä oman kaverin kanssa jatkamaan leikkejä! :)

* Yhteistyössä Loiskis Ry, konserttiliput saatu yhteistyön kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti