15. heinäkuuta 2016

POMPdeLUX alepaketti

Vähän ennen meidän kesäreissua saapui jo pieni POMPdeLUXin alepaketti tytöille. Aivan ihania vaatteita taas ja nämä tilailinkin meille vielä -40% alesta.Yleensä näistä aleista olen tilannut aina tarpeellisia perusvaatteita ja tälläkin kertaa meille saapui muutamat jutut täydentämään vaatekaappia ja joille varmasti on käyttöä syksymmälläkin. Vaikka tosiaan kevät/kesä mallistosta tilasinkin, niin tällä kertaa tuli valittua vaatteita jo vähän syksyä silmällä pitäen, kuten sukkahousuja ja pitkähihaista paitaa ja housua.
Noiden perusvaatteiden lisäksi tytöt sai aivan ihanat tyllimekot, ehkä kauneimmat mitä on edes ollutkaan. Näihin ihastuin jo heti alkukaudesta,  mutta muutamat tyllihameet tytöillä jo olikin ja niillä mentiin pääsääntöisesti tyttöjenkin toiveesta kevään juhlat, mutta nyt oli ihan pakko saada nämä vielä meille.
Tuolla yhdessä kuvassa näkyykin myös Liljan aika super-suloiset kengät, jotka ostettiin myös keväämmällä jo yhtiin juhliin. Meillä tytöt kyllä rakastui etenkin tyllimekkoihin, oikein kunnon prinsessa mekot pikku-prinsessoille ja nämä on meidän elokuussa 5-vuotta täyttävä neiti halunnut ainakin jo nyt synttärimekokseen! :)

2 kommenttia:

  1. Meille kotiutui alesta juurikin samat sukkahousut ja myös tuo peruspaita vaaleanpunaisena (se ei tosin ollut alessa, kun tein tilauksen). Neuletakin tilaamista mietin, mutta jätin jostain ihmeen syystä tilaamatta ja nyt harmittaa.

    VastaaPoista