12. heinäkuuta 2016

Ole mulle kaveri -konsertti ja Hiiulihei-konserttilippujen voittaja

Heinäkuun loppupuolella on tulossa Ole mulle kaveri -konserttikiertue, josta ajattelin teille myös vinkkailla. Loiskis-orkesterin ja Pikku-Kakkosestakin tutun Tuomo Rannankarin Ole mulle kaveri -konsertti kiertää heinäkuussa Keski-Suomessa 26.- 30.7. useammalla eri paikkakunnalla. Lisäksi Ole mulle kaveri -konserttia voi tilata mihin tahansa muuhun lastentapahtumaan tai vaikkapa päiväkotiin tai kouluun.

Kaverikonsertissa kuullaan Tv:stäkin tuttuja Tuomon lauluja sekä Loiskiksen kaverillisia säveliä. Kaveri konsertissa kerrotaan miksi ystävyys on tärkeää ja opetellaan hyviä kaveritaitoja, joten konsertin aiheet ovat varmasti mieleisiä kaiken ikäisille lapsille! :) Konsertissa myös leikitään, lauletaan ja kaikki pääsevät oppimaan tärkeitä kaveritaitoja.


Jyväskylässä Konsertti pidetään la 30.7. klo 15.00 Talliteatteri Juliuksella (Hämeenpohjantie 50), joka sijaitsee Kuokkalan kartanon vieressä. Sään salliessa konserti pidetään ulkona, mutta säävarauksella konsertti on sisätiloissa. 

Tarkempia tietoja konserttikiertueen esitysajoista ja paikkakunnista löytyy Fb sivuilta ja lippuja myy Lastentenlevykauppa.fi. Liput ennakkoon 8e ja ovelta 10e. Alle 1-vuotiaat sylilapset ilmaiseksi.

* Yhteistyössä Loiskis ry.

Arvoin tänään myös Hiiulihei-konserttilippujen voittajan sekä voittaja pääsee lisäksi Katti-Matikaisen ja Satu Sopasen kanssa mehuhetkelle konsertin jälkeen.

Liput voitti tällä kertaa Anonyymi kommentilla "Katti Matikainen on meidän 3v neidin suuri suosikki ja konsertti olisi hieno kesäloman aloitus :) hanne.syrja@hotmail.com".

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja onnea voittajalle! :) Laitan voittajalle vielä sähköpostia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti