3. heinäkuuta 2016

Laivalla kesäreissuun
 Viime viikolla lähdettiin meidän perheen kanssa pienelle kesäreissulle Tukholmaan. Viime kesänä teimme vähän samantapaisen reissun ja tänä kesänä varasimme myös Päivä Tukholmaan matkan jo hyväksi havaitulle Silja Serenade-laivalle. Viime vuoden postaukset laivalta löytyy täältä ja Tukholman postaus täältä ja sieltä löytyy jonkin laista laivan esittelyä myös, jos jollain on Tukholman risteily mielessä vielä täksi kesäksi.  Menomatkalla oltiin molemmissa leikkihuoneissa ja täksi kesäksi olikin tehty täysin uusi ja isompi leikkitila isoine pallomeri-alueineen kannelle 5 ja sieltä löytyi myös paljon kaikenlaista muuta lasten leikkijuttuja ja leikkien lomassa pääsi herkuttelemaan myös leikkihuoneen yhteydessä olevaan Spice Iceen herkullisilla jätskiannoksilla. Tuon Silja Landin lisäksi kannella 6 oli tänäkin kesänä rakennettu myös iso leikkitila, josta löytyivät sitten pallomeren lisäksi myös seikkailurataa, pomppulinnaa ja erilaisia leikki- ja pelailujuttuja niin isommille kuin pienemmillekin. Serenadella on kyllä lapsiperheet huomioitu hyvin ja Harri Hylkeen lisäksi myös Muumit kävivät välillä moikkaamassa lapsia ja ainakin me saatiin aika kulumaan nopeammin kuin edes kuvittelisi.


 Illalla oltiin tietysti discoilemassa Muumidiscossa ja Harri Hylkeen tanssikoulussa ja niiden jälkeen Atlantis Palacessa oli aika hieno Lasten Show vielä ennen nukkumaan menoa.
 Laivan ruoista ei varmaan tarvi sen enempää edes sanoakaan, kuin että ne olivat niin hyviä ja tällä kertaa testattiin myös Buffetin aamiainen, ennen Tuhkolmaan lähtöä.Tukholma päivän jälkeen suunnistettiin kahveille ja vähän herkuttelemaan viihtyisään kahvilaan ja loppuilta menikin jälleen leikkihuoneissa, tietysti pieniä tax-free ostoksia unohtamatta. :)Tukholmasta kirjoittelen jälleen toisessa postauksessa ja meiltä ainakin tämän kesän kohde Skanssen saa kyllä isot suositukset, joten pysykäähän kuulolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti