11. heinäkuuta 2016

Korkeasaaressa ja arvonta muistutus

Heippa hei kaikille ja mukavaa alkanutta viikkoa! Palailen vielä vähän meidän kesäreissuun tämän postauksen osalta ja tässä vähän kuvia meidän Korkeasaari-päivästä. Päivä Tukholmassa-risteilyn jälkeen laiva oli tosiaan satamassa noin kymmenen aikaan aamulla, joten meillä oli vielä hyvin päivä aikaa tehdä jotain kivaa Helsingissä, kun siellä suunnalla nyt oltiin. Aamulla suunnattiin ensin torille aamukahville ja hetki kierreltiin ennen kuin suunnattiin Korkeasaareen.Korkeasaaressa vietettiinkin sitten loppupäivä ja taidettiin olla vasta lähempänä kuutta lähdössä ajelemaan takaisin päin, joten aika kivasti meillä menikin siellä kierrellessä. Aluksi sattui pieni vesikuuro kissalaakson kohdilla ja siinä vähän aikaa odoteltiin suojassa sateelta, ennen kuin jatkettiin matkaa, mutta muuten loppupäivä säästyttiin onneksi sateilta ja iltaa kohden alkoi aurinkokin paistamaan. 


Korkeasaaressa ollaan käyty viimeksi, silloin kun Emilia oli vasta noin 10kk:n ikäinen ja nyt oli kiva käydä katselemassa eläimiä taas uudelleen. Suurin osa eläimistä nähtiinkin hyvin, ilvekset ja leopardi taisivat olla ainoat, jotka lymyilivät jossain piilossa. Etenkin Emilia ihastui tuohon sisätiloissa olevaan matelijoiden ja pienempien eläinten puoleen (apua, olikohan sillä joku nimikin..? ) ja Emiliasta oli hauskaa tutkia kilpikonnia, käärmeitä, kaloja ja pikku apinoita sademetsä tunnelmissa :) Hah, ja kuulemma pelotella äitiä niillä käärmeillä ja muilla ötököillä! :D

Ja ihan muutama kuva löytyi mun puhelimesta, kun tuo meidän neiti halusi ottaa riikinkukosta kuvan.. Ööh, niitä taisi olla muutama kymmenen, kun neiti ihasteli tuollakin riikinkukon pyrstöä, eikä meinannun malttaa lähteä eteen päinkään :)

Illalla taidettiin ollakin jo sen verran väsyneitä reissailuista, että kotimatka taittui aika hyvin takapenkin nukkuessa. Mukava kesäreissu ja muutaman päivän aikana ehdittiinkin moneen paikkaan, minkä vuoksi nuo Päivä Tukholmassa -risteilyt on tosi kivoja. Lasten kanssa jo laivamatkat on itsessään yksi "reissukohde" ja niiden lisäksi ehtii rauhassa olla muutamassa muussakin kohteessa, ilman että yhden päivän aikana on juostava monta paikkaa läpi.:)

Tänne loppuun muistuttelen vielä Hiiulihei-konserttilippujen arvonnasta, eli käykäähän vielä osallistumassa arvontaan tämän illan aikana jahuomenna arvon lippujen voittajan! :) Osallistumaan pääset täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti