25. heinäkuuta 2016

Hiiulihei -konsertti

Reilu viikko sitten lauantaina Jyväskylän Lasten Kesä huipentui Hiiulihei-konserttiin. Viime kesän konsertti oli loppuunmyyty ja mahtava lastenkonsertti sai tänä kesänä toiveuusinnan, entistä suuremmassa teltassa ja kävijöitäkin oli tänä kesänä reilut 600 henkilöä. Me saatiin ihan eturivin paikat (kiitos vaan meidän ystävien, jotka ehti paikalle jo hyvissä ajoin ja varasi vielä meillekin paikkoja) ja päästiinkin taas ihan eturivistä mukaan konserttiin.

Konsertissa kuultiin tuttuja lastenlauluja ja mukaansa tempaavat Satu sopanen, Tuomo Rannankari ja Pentti Rasinkangas yhdessä Loiskis-orkesterin kanssa saivat kyllä yleisössä leikkeihin mukaan niin lapset kuin aikuisetkin. Hauskat Katti Matikaisen jutut johdatti uusiin lauluihin ja väliajalla sai pienen välipala/jaloittelutauon lomassa hakea itselleen vaikka samanlaiset kissa-kasvomaalukset kasvoihin, niin kuin meidänkin tytöt halusivat.

Tytöt leikkivat ja lauleskelivat edessä tuttuja lauluja mukana ja vaikka konsertti hieman pidempi onkin, niin silti tuntui sen loppuvan niin äkkiä. :)
Konsertin jälkeen suunnattiin vielä meidän pikku "Katti Matikaisten" kanssa viettämään kesäjuhlia tuplajuhlien merkeissä. Onneksi sattuikin taas aurinkoinen ilta ja illalla kotiin suunnatessa pienet "kisukaiset" nukahtikin takapenkille! :)

*Yhteistyössä Jyväskylän Kesä kanssa, liput saatu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti