10. heinäkuuta 2016

Bobon Drop1

 Bobo Chosesilta tuli torstaina nettikauppoihin myyntiin Aw16 ensimmäinen droppi. Bobosta en ole ollut mitenkään erityisemmin innostunut tai Bobon tyyli ei ole meille ollut ainakaan sellaista ihan ominta, mutta syksyn/talven How to disappear -mallisto kuulosti sen verran kiinostavalta, että tulihan syksyn tarjonta katsottua kuitenkin läpi nettikauppoihin ssavuttuaan. Meillä ei kovin montaa Boboa siis ole aiemmin ollut, itseasiassa viime syksyn "heppa-huppari" taitaa olla ainut, josta kylläkin tykätty kovasti. Huppari meillä on Emilialla ollut aika kovassa käytössä ja pysynyt kyllä hyvänä, mutta jonkun verran näistä on saanut kuulla pienistä laatuongelmista, joten ihan en ole ollut vakuuttunut kovin montaa vaatekappaletta meille kotiuttamaan, etenkään kun näissä hinnatkaan ei ole ihan halvimmasta päästä! 
Tästä ekasta dropista meille kuitenkin löytyi Emilialle hauska Abracadabra paita ja siihen kyllä ihastuttiin Emilian kanssa molemmat. Kivan leikkisä ja ainakin ensivaikutelma kankaastakin oli ihan hyvä, eikä mitään ihan luirua kangasta kuitenkaan! Nämä loppuivatkin monesta nettikaupasta melkein jo samantien ja me napattiin tämä pikkuOtuksesta, missä toimitus oli kyllä super nopeaa, nimittäin paketti oli jo seuraavana päivänä postilaatikossa! :)Kesän makein lippis löydettiin myös tällä viikolla Lindexiltä. On ehkä pakko hakea samanlainen vielä Liljalle, onhan tuo vaan niin hieno! :)

2 kommenttia:

  1. Meilläkään ei ole ollut Bobon vaatteita, tyyliltään ne ei vaan jotenkin iske. Tuo kuvien paita ja lippis on kuitenkin ihan kivat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei ole ihan sitä meidänkään ominta tyyliä, mutta tuo paita oli kivan leikkisä ja Emilia tykkäsi siitä myös! Lippis on lindexiltä ja myös ihana!😊

      Poista