27. kesäkuuta 2016

Ysitien lemmikki

Viime viikolla käytiin tässä Jyväskylän lähellä Ysitien lemmikissä ja tässäpä taas liuta kuvia. Muutamana kesänä ollaan tuolla aikaisemminkin käyty, viime kesänä kävimme Tarhalehdon eläinpihalla ja nyt taas parin kesän jälkeen suuntasimme tuonne katsomaan eläimiä.

 Aluetta oli selkeästi siistitty ja Jyväskylän lähellä, jos lasten kanssa haluaa päästä eläimiä katsomaan, niin tuolla onkin kiva viettää kesäpäivää ja ottaa vaikka grillailueväät mukaan.

Ysitien lemmikki eläinpihalta löytyy perus kotieläinten lisäksi strutsia, riikinkukko, laamoja, aasi, poroja ja monia muita eläimiä. Tytöt syötti ja silitteli tuolla lampaita ja oikeastaan kaikkia jotka heinää tulivat maistelemaan. Kissanpoikiakin pääsi vähän kurkkimaan, mutta ne oli vielä niin pieniä, että olivat vielä suurimmaksi osaksi omassa "majassaan" emon kanssa.

Pupujen omaan saareen pääsee myös lauttakyydillä, mutta myös pientä siltää pitkin. Tällä kertaa ainakaan me ei ihan pieniä pupun poikaisia nähty tai sitten ne oli piiloutuneet hyvin koloihinsa, mutta isompia pupuja loikki pitkin saarta! :)


Täällä jatkuu vielä vähän pakkailupuuhat, joten toivottelen teille jo mukavaa ja aurinkoista viikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti