5. kesäkuuta 2016

POMPdeLUX SS16

Viimein sain tämän postauksen kirjoitettua loppuun, joka onkin jo pitkään ollut tuolla luonnoksissa. Nyt siis vihdoin näitä meidän kevät/kesä kauden POMPdeLUXin vaatteita, jotka suurin osa tuli tosiaan tilattua jo heti alkukaudesta avoimilta ovilta ja toisen pienemmän tilauksen tein hieman myöhemmin, jossa tuli tytöille nämä ihanat kevät takit.

Tämä postaus onkin odotuttanut vähän kauemmin, ihan vain siitä syystä, että kevät vaatteiden saapuessa lähes kaikki nämä vaatteet päätyivät jo heti käyttöön ja meinasin jo unohtaa ottaa kuvat niistä tyttöjen päällä, kun aina jokin vaate oli jo pyykissä! :) Osa näistä vaatteista onkin täällä kyllä muissa postauksissa vilahdellut ja esim. täältä löytyy myös lisää vähän tuoreempiakin sovituskuvia meidän niistä ehkä ihan lemppareista. Tuo ihana kukallinen Bergamo kuosi oli tältä kaudelta ehkä se oma suosikkini, jota tulikin ostettua tytöille niin mekkona, housuna kuin paitanakin ja etenkin mekko pääsi heti keväälläkin jo useammissa juhlissa heti käyttöön!

Niin kuin jo tiedättekin, POMPdeLUX on jo pitkään kuulunut omiin lastenvaate suosikeihini ja joka kauden alussa tuleekin tilattua tytöille vaatteita. Kuvia onkin taas aika paljon, kun tytöt innostuivat ihan kunnolla vaatteita sovittelemaan ja taas en näitä kovin paljon osannut karsiakaan. :)
Emilian kanssa selailtiinkin netissä kuvastoa jo ennen avoimia ovia ja tuo ihana Maxi-mekko oli kuvastosta heti hänen lemppari. Ja ihana mekko onkin kesähelteille ja rannalle! :) Nuo muutamat kuvat pelkistä vaatteista nappasin jo heti vaatteiden saavuttua ja kuvissa näkyvä musta jumpsuit me jouduttiin kuitenkin palauttamaan, vaikka se oli yks mun omista suosikeistani. Emilialla on aika pitkät raajat ja lyhyt selkä ja tuossa jumpsuitissa juuri selkäosa jäi Emilialle aika lörpölle, mutta lahkeet oli kuitenkin lyhyet. Pitkin hampain tuon kyllä palautin, sillä kovin montaa lasten jumpsuitiakaan ei ole tullut vastaan ja tuossa materiaalikin oli aika ihanan pehmoista. Muut vaatteet istuikin tytöille oikein hyvin, Liljalle kaikki vaatteet taisi olla 104cm kokoa ja Emilialla 110-116cm. POMPdeLUXilla parasta onkin vaatteiden monipuolisuus ja yhdisteltävyys edellisten kausien vaatteisiin, kun Emiliankin edellisten kausien vaatteita on siirretty Liljan kaappiin pieneksi mentyään. Ihanaa on myös, että mallistosta löytää niin arki- ja juhlavaatteet ja samalla saa hankittua aina vähän enemmän vaatteita kerralla oniin käyttötarpeisiin ja vieläpä edulliseen hintaan kuitenkin!Tytöille tykkään ostaa usein vähän samankaltaisia vaatteita tai esim samaa kuosia eri vaatteena. Joitain täysin samoja vaatteitakin tytöillä on, mutta harvoin niitä tulee käytettyä ihan samaan aikaan, mutta esim juhlavaatteet on kyllä sellainen, missä tykkään tytöillä vaikka ihan samoistakin asuista. Näissäkin ihastuin juuri tuohon Bergamo kuosiin ja siitä saikin Liljalle myös ihanan jumpsuitmaisen asun, samat housut ja paidan yhdistämällä.
Mitäs sanotte näistä, oliko kenties samoja lemppareita tältä kaudelta? :)

2 kommenttia:

  1. Ihania tyttöjä, kuvia ja vaatteita ♡♡♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tytöt on tietenkin ihania, kuten vaatteetkin ja innostuivat nyt kunnolla sovittelemaan ja vähän "poseraamaankin" 😊💕

      Poista