12. kesäkuuta 2016

Kesäuimakoulu

Heippa hei vaan pitkästä aikaa! Tämä viikko on mennyt meillä vähän taas pienessä kesäflunssassa tai tytöt taisi tälläkin kertaa säästyä flunssalta pientä nuhaa lukuun ottamatta ja mä taisin napata sen pahimman sitten itselleni. Miten se tuntuukin, että nuo lasten flunssat on viime aikoina tullut aina meille jommalle kummalle aikuiselle pahimpana ja tytöt on päässyt pienellä muutaman päivän nuhalla?? Mutta hyvä tietysti näin päin, itsehän pienessä nuhassakin jaksaa touhuta ja alkuviikosta kun ensimmäiset flunssan oireet alkoi ilmestyä, niin tietenkin vielä piti siivoilla ja buunailla ihan normaaliin tapaan vaikka kurkussa pienet "kaktukset" pistelikin. Mä oon jotenkin sellainen, että jos en oo ihan puolikuolleena sängyssä, niin en sitten oikein osaa "löysäilläkään" jos tekemistä olisi.. Loppuviikkoa kohden flunssa alkoi kyllä hellittää, mutta sain sitten jatkoks vielä kivan migreenin ja se kaatoikin mut sitten sänkyyn vähäksi aikaa, mutta jospa nämä nyt olisi tässä ainakin tältä kesältä! :D


Tällä viikolla Emilialla alkoi myös kesäuimakoulu ja tietysti sinne halusin myös päästä katsomaan uintiharjoituksia, vaikka pieni flunssa vähän vaivasikin. Emilialle tuo uimakoulu oli myös tosi odotettu juttu ja innoissaan sinne joka päivä oli menossa, joten niitä nyt en halunnut edes jättääkään väliin. Koko porukallakin oltiin parina päivänä katsomassa ja Liljakin seuraili isosiskon uinteja innoissaan.. Vähän aattelin, että mitenhän tuo pienempi siellä malttaa edes olla, kun on itsekin aikamoinen vesipeto ja olisi kyllä jo nyt halunnut mennä mukaan :) Emilia oli uimakoulussa ilman vanhempia ryhmässä, mutta kiva oli päästä seuraamaan lasten uinteja kuitenkin tuon lasin läpi ja samalla näki aina mitä he kulloinkin leikkivät ja opettelivat. Emiliakin näytti välillä peukkua, kun oppi jotain uutta :) Pikku Joutsen uimakoulussa ryhmät on aika pieniä, Emiliankin ryhmässä vain 5 lasta ohjaajan kanssa, joten saivat kyllä hyvin omien taitojen mukaista ohjausta. Lopuksi kaikki saivat hienot diplomit ja kesällä onkin kiva jatkaa uintiharjoituksia rannalla.
Mun piti kirjotella myös meidän mökkireissusta kavereiden kanssa, mutta taidetaan jatkaa sillä ihan omana postauksena, jospa taas tänne ehdin paremmin, kun flunssatkin on selätetty! Luvassa ois myös jotain kivaa kesäpuuhaa ja kivoja vinkkejä teillekin, joten pysykäähän kuulolla! :)

2 kommenttia:

  1. Meidän 4v neiti olisi halunnut kovasti uimakouluun Rantasipiin. Me jätettiin uimakoulu väliin, koska minun olisi pitänyt olla altailla mukana (ilman vanhempia taisi olla ikäraja 5v). Meillä tyttö on käynyt talvella säännöllisesti uimassa, joten taidot on hyvin kehittyneet viime kesästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tuolla laajavuoressa oli ilmeisesti ainoastaan aikuisten kanssa ryhmä vähän pienemmille ja kyllönmäellä molempia ryhmiä. Meilläkinhän Emilia täyttää vasta elokuussa sen 5-vuotta, mutta soittelin sinne toimistolle ja kysyin tuosta ikärajasta eikä se ole kuulemma ihan niin tarkka jos jonkinlaista uimakokemusta on esim uimahallikäynneillä ja jos ei lapsi nyt ole kovin arka tai pelkää vettä.. Meillä Emilia tykkäsi kyllä tosi paljon uimakoulusta ja ens kesänä varmaan jatketaan sitten uudestaan :) Ja etenkin kun uimakoulussa oli kivaa ja hauskan oloisia vesileikkejä, jolloin uintitaidot karttui vähän huomaamattakin! :)

      Poista