25. kesäkuuta 2016

Juhannus

Heippa hei! Pikaiset Juhannus terveiset vielä kaikille! Me vietimme Juhannusta jälleen mökillä ja sattuipa aivan ihanan aurinkoinen päivä, varmaan paras juhannus sää moniin vuosiin :)
Juhannusta vietettiin rentoilleen, auringosta nauttien, saunoen ja uiden. Kummien kanssa tytöt kävivät monta kertaa saunassa lämmittelemässä uintien välissä ja grillailujen jälkeen päästiin miehenkin kanssa vielä iltasaunaan ja Emilia innostui vielä senkin jälkeen uimaan. Emilian uimakoulussakin opitut taidot pääsi jo hyvin testiin ja Emilia uiskenteli kummienkin kanssa jo hienosti uimarenkaan kanssa jo vähän syvemmälläkin. Vesikin oli jo sen verran lämmintä, että nuo pikku-uimarit jaksoi jo aika kauankin polskia välillä saunassa lämmitellen.:)


Välillä herkuteltiin laiturilla auringosta nauttien ja pelailtiin tyttöjen kanssa kumisaappaan heittokisaa ja käpyillä tarkkuusheittoa.
Kavereiden kanssa jatketaan vielä vähän Juhannusta meillä grillaillen ja alkuviikosta lähdetäänkin sitten pienelle kesäreissulle Tukholmaan. Koitan vielä ehtiä laittamaan ainakin yhden postauksen ennen meidän reissua tai ajastamaan sen sitten matkan ajaksi. Mutta nyt toivottelen vielä mukavaa loppu juhannusta ja viikonloppua! Nauttikaahan auringosta ja ennen kaikkea turvallista Juhannuspäivän iltaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti