4. toukokuuta 2016

Vappua

Vappua edeltävällä viikolla tytöillä oli kerhoissa taas Vappunaamiaisia ja torstaina Emilian kerhon jälkeen luvattiinkin jo hakea tytöille vappupallot. Lilja valitsi itselleen pienemmän prinsessa-sydänpallon ja Emilia kissa-pallon. Kauppaan mennessä olin vielä ihan satavarma, että ainakin jompi kumpi valitsee Frozenia, mutta tarkkaan kaupassa Emiliakin harkitsi palloaan ja halusi sitten kissan. 

Perjantaina tyttöjen kanssa leivottiin aamupäivästä munkkitaikinaa ja miehen kanssa sitten paistelimme taas munkit tyttöjen katsoessa pari Netflix jaksoa ohjelmiaan.Kaupasta haettiin vielä munkkien lisäksi muutamia Vappu herkkuja ja mansikat on kyllä ihan ehdottomia, vaikkei vielä Suomalaisia olekaan, mutta nyt kun niitä edes kaupoista alkaa jo tuoreena saamaan. Tuo iso rasia menikin meillä ihan hetkessä ja melkein näitä napsittiin kilpaa kukin vuorollaan. 
 Tavallisten munkkien lisäks mun on ihan pakko tehdä tytöille joka vuosi myös noita pyöreitä pienempiä munkkeja, jotka laitetaan aina muffinsikuppeihin ja aina on tytöt näistä ihan innoissaan. Simppeliä jälleen kerran, mutta kyllä vaan tytöille upposi nämä "muffinsi-munkit" paremmin kuin tavalliset :) 
 Näillä herkuilla herkuteltiinkin sitten yhdessä, ulkoiltiin, pyöräiltiin ja vähän pihaakin aloiteltiin siivoamaan. Illalla saunottiin ja Vappupäivänä suunnattiin sitten Tivoliin (josta lisää myöhemmin). Vappu onkin keväässä sellainen ihana virstan pylväs, jolloin viimeistään kunnon kevätkin alkaa. Toukokuu on ainakin omasta mielestäni ehdottomasti parhain kevät kuukausi, kun luonto alkaa vihertää, ulkona tarkenee aina vaan paremmin ja koko kesä on vielä edessä päin. 

Ja nythän tänne näyttäisi tulevan melkein jo ihan kesäkelit, joten niistä ainakin nautitaan! :)

1 kommentti:

  1. Oi vitsit mitä herkkuja. Nyt alkoi tekemään mieli munkkeja ja mansikoita :D

    VastaaPoista