31. toukokuuta 2016

Pikku potkuttelija

Viime loppukesästä löysimme Liljalle tämän potkupyörän aika superhyvällä alella, kun kesän viimeisiä kesäjuttuja myytiin varastoista loppuun. Tämän potkupyörän saimmekin ihan pilkkahintaan, jopa -80% alella, joten ostimme sen jemmaan jo täksi kevääksi. Syksyllä muutamia kertoja ehdittiin sillä jo testailla, mutta nyt ollaan heti alkukeväästä päästy paremmin potkutteua harjoittelemaan.

Emilialle alkukeväästä ostettiin myös isompi pyörä ja Lilja sai lisäksi myös Emilian pyörän käyttöön, mutta pienempiä matkoja on kiva potkutellakin ja samalla harjoitella tasapainoa. Emilia on toivonut jo heti alkukeväästä lähtien myös potkulautaa tai skeittilautaa, joilloin esimerkiksi lyhyitä lenkkikentän välejä tytöt voisi potkutella potkupyörällä- ja laudalla.


Pientä harjoittelua potkuttelu vielä vaatii, mutta eihän kukaan ole seppä syntyessään! :) Aika hienosti kuitenkin jo nyt pystyssä pysytään ja potkuttelu onnistuu jo hyvin "kävellen" ja muuten potkupyörän hallinta onnistuu jo aika mallikkaasti. Meidän neiti vaan meinaa hieman olla sellainen "kaikki mulle heti nyt"-tyyppiä ja potkutellen pitäisi heti päästä lujaa. Muutamilla ekoilla kerroilla kun harjoiteltiin, neiti nakkasi pyörän aika äkkiä pois ja huusi vaan, että pääsee juosten lujempaa! :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti