23. toukokuuta 2016

Päivä Tampereella ja Yhdet synttärit

Muutamaan edelliseen viikkoon on taas mahtunut monen moista.. Pihajutuista ja äitienpäivästä kirjoittelinkin erikseen ja muutama viikko onkin jo vierähtänyt myös meidän Tampere-päivästäkin. Ihana aurinkoinen päivä tuolloinkin ja me kipaistiin miehen kanssa muutamassa kaupassa sillä aikaa kun tytöt leikki mummun kanssa pihalla ja leikkipuistossa. Laukontorin kautta pyörähdettiin myös Dom Dom:ssa ja Design Boulevardilla, joista pienet sisustus tuliaiset kotiinkin on.


Reilu viikko sitten juhlittiin myös kavereiden tytön 5-vuotis synttäreitä vähän jälkikäteen, sillä tytöt ei meidän Ruotsin reissun aikaan kaverisynttäreille päässeetkään. Pieni lahja vietiin kuitenkin mennessä ja olihan meillekin säästetty vielä pala Ryhmä Hau-kakkua ja muita herkkujakin! :) 


Viime viikolla saatiin myös Itä-Suomesta ystäviä kylään ja olipa ihana nähdä heitäkin taas pitkästä aikaa. Tyttöjen kerhon kevät tapahtumaa vietettiin myös onneksi aurinkoisessa säässä pihapelejä pelaillen ja vietettiinhän me tässä yksi viikonloppu taas tyttöporukolla, miehen ollessa Helsingin reissulla. Juuri muutaman kaverinkin kanssa on ihmetelty sitä mihin tämä Toukokuu on taas hujahtanut ja vielä viime viikolla olin aivan siinä uskossa, että onhan tyttöjen kerhojakin vielä monta viikkoa jäljellä, vaikka tällä viikolla jo viimeistä viikkoa viedään! Tyttöjen nimpparitkin jäi tällä kertaa "isommin" juhlimatta, sillä aika on vaan hujahtanut niin, että hyvä kun ehtii perässä pysyä mikä viikko on milloinkin ja viikot on olleet muutenkin niin täynnä kaikenlaista touhua, ettei mitään sen kummempia ehditty edes ajatella. Mummu tulikin meille muutamaksi päiväksi tyttöjen nimppareiden aikaan ja viikonloppuna myös tyttöjen kummitäti pääsi myös käymään ja tyttöjen kanssa leikkimään. Tänään jatkettiin taas vähän pihahommia ja poikettiin Viherlandiassa kukkaostoksilla. Muutaman kuvan sieltäkin voisin myöhemmin vielä laittaa, mutta nyt toivottelen aurinkoista alkuviikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti