14. toukokuuta 2016

Harppaus kesään

Toukokuun alusta asti ollaan saatu nauttia ihanan lämpimistä ja aurinkoisista päivistä. Kevät teki selkeästi ison harppauksen kesää kohti ja välillä on ihan oikeasti tuntunut siltä, että kesä tekee tuloaan nyt hurjaa vauhtia. Vaikka ilmat nyt ainakin hetkellisesti hieman viileni, niin silti ainakin täällä ollaan vielä aika aurinkoisissa ja odottavissa tunnelmissa kesän suhteen. Toivottavasti tänä kesänä saadaankin nauttia paljon aurinkoisista päivistä ja koko kesähän on oikeasti vielä vasta edessä päin!
Emilia on keräillyt kukkia ja melkein joka päivä tuo uuden pienen kimpun kotiin. Meidän pihan ja metsän rajalta on löytynyt sini-ja valkovuokkoja, joita en paria edellistä kesää ennen ollut aiemmin täällä meillä päin aiemmin edes nähnytkään. Sinivuokkoja löydettiin tosiaan kaksi vuotta sitten kun tähän muutettiin ja nyt Emilia löysi samasta paikasta myös valkovuokkoja! 
Ulkona ollaan tehty paljon pihahommia, laiteltu kukkapenkkiä, uusia katteita ja istuteltu vähän uusia havuja. Terassi öljyttiin myös yhtenä iltana ja nyt pääsee sitäkin laittamaan sitten kunnolla kesäkuntoon, kunhan aurinko taas näyttäytyy kunnolla. Ihan kesäkukkia en ole vielä viitsinyt ostaa (tuota yhtä Emilian valitsemaa kukkaa lukuunottamatta), mutta ne kyllä viimeistelevät sitten terassinkin ilmeen ja tuo viihtyvyyttä pihalle.Tytöt on viipottanut ulkona naapurin lasten kanssa ja lapsilla tuntuukin menevän leikit tosi hyvin, kun kerhossakin ovat samassa ryhmässä Emilian kanssa ja lapset onkin aika samanikäisiä tyttöjen kanssa. Itsekin ehtii pihalla puuhastella välillä muutakin, kun lapset leikkii omia leikkejään. Naapurin tramppa on ollut aika kova sana ja aurinkoisina päivinä tytöt on välillä käyneet vain syömässä ja taas oltaisiin menossa ulos. Ihan parasta! :)


Viikolla meillä olikin vielä pihatalkoot ja pihat saatiin siistittyä kuntoon. Aika hyvin pihajuttuja oltiinkin tehty jo ennen niitä, nyt kun ilmoja on ollut puuhastella ulkona, joten grillailuunkin jäi vähän enemmän aikaa :) Me nappastiinkin naapurin lapsetkin meidän mukaan makkaralle ja pillimehulle ja maistuipa lapsillekin hyvin, kun pihalla pyöri melkein kymmenen lasta hippaa ja muita pihaleikkejä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti