18. huhtikuuta 2016

Urheiluvaatepäivitystä ja lasten kenkävinkit

Kevään tullen tytöille oli taas ostettava uusia kenkiä ja ajattelin laittaakin nämä hyvät vinkit myös tänne teille, jos jollain muullakin on vielä lasten lenkkarit hakusessa kevääksi. Emilialla vielä meneekin viime kesän lenkkarit, mutta ne ovat kyllä jo sen näköiset, että sen aikaa kun vielä jalkaan mahtuvat niin saa olla tuolla hiekkalaatikko ja puistokäytössä ihan huoletta. Vähän siistimmät ja muutamaa kokoa isommat kengät olikin siis hakusessa ja Sportamorelta tilattiinkin nämä Niken - Flex Experince 4 lenkkarit. Näistä näyttää olevan vieläkin hyvä alennus ja itselläni sattui olemaan lisäksi alennuskoodi, jolla lenkkarit saatiin lähes puoleen hintaan. Emilia valitsikin itselleen muutamasta mallista nämä pinkit ja tarrakiinnityksen vuoksi lapsen on helppo nämä itse laittaa jalkaankin.Samoin Liljalle olilenkkareiden osto edessä, viime kesän Adidakset menee ehkä vielä hetken, mutta alkavat olemaan jo kyllä koon puolesta ihan siinä ja siinä, että eivät kyllä kauan enää mahdu. Liljalle etsiskelimmekin vähän enemmän kenkiä ja oikeaa kokoa melkein on pakko aina sovittaakin, kun jalka on viime kesästäkin kasvanut parikin numeroa vielä. Sportamorellahan on muuten ilmainen palautus, joten sieltä tilasimmekin juuri Emiliallekin kaksi kokoa sovitettavaksi ja toiset sitten palautimme sovituksen jälkeen. Liljalle ei tuolta silloin sopivia kokoja oikein edes ollutkaan niistä malleista mitä katselimme, mutta Liljan kengät löydettiin Stadiumilta ja saatiin myös soviteltua oikea koko. Myös näitä Niken K Revolution 3 Td lenkkareita näyttäisi vielä verkkokaupassa aiinakin olevan ja näissäkin hinta on kyllä hyvin kohtuullinen! :) Näitä olisi ollut myös pinkki/mustana, mutta annettiin myös Liljan itse päättää väri ja Lilja valitsikin itselleen heti nuo mustat. Pyöräilyt aloiteltiin myös jo muutama viikko sitten, kun tiet alkoi olla sulia ja lähes joka päivä on pöyrällä lenkki tehtykin. Emilia tykkää tosi paljon pyöräillä ja usein haluaa lähteä ihan vaan pyörälenkille ja sehän kyllä sopii, kun vauhtikin on jo sellaista että itse pääsen juoksemaan perässä ja tyttöjen kanssa reippaampia lenkkäjä ollaankin tehty niin että Lilja on ollut vaunuissa, nyt kun taas suostuu niissä välillä istumaankin. Tosin Emilialle olisi tarkoitus hankkia isompi pyörä ja opetella ehkä jo ajamaan ilman appareita ja Lilja saisi sitten tuon pienemmän pöyrän niin päästään sitten kunnolla pyöräilemään.
Itselleni harvemmin tulee ostettuakaan mitään tai ainakin selkeästi enemmän harkittua omia tarpeitaan, mutta harvemmin sitä itsellä ainakaan suurempaa vaatekaapin uusimisen tarvetta olisikaan, kun sama koko menee vuodesta toiseen, eikä omista vaatteista kasva ulos samalla tavalla kuin lapsilla. Ainakaan toivottavasti! :) 

Mutta kevät on ehkä sellaista aikaa, että omaakin vaatekaappia tulee katsottua taas vähän tarkemmin ja jotain uutta on mukava välillä päivittää omaankin kaappiin. Urheiluvaatteista mulla on ollutkin ihan oikeaa tarvetta ja etenkin juoksutakkia olen itselleni etsinyt varmaan jo parin vuoden ajan. Nyt löysinkin oikeastaan ihan sattumalta Top Sportista tuon juoksutakin puuoleen hintaan, kun miehen kanssa siellä käytiin. Itse en tykkään ihan niistä räväkkäimmistä kuoseista tai neon värisistä urheiluvaatteista ja niitähän monet urheiluvaatteet tuntuvat nyt olevan. Väriä saa kyllä olla, mutta en halua loistaa monen kilometrin päähän lenkkeillessäni :D Tässä takissa oli vähän hillitymmät värit ja malli oli mulle tässä muutenkin just sopiva. Adidaksen urheiluhousut löytyi myös edullisesti ellokselta parilla kympillä, joten nyt on vähän urheiluvaatteitakin päivitetty.
Vielä olen haaveillut itselleni myös Niken lenkkareista ja kunnon juoksukengät multa kyllä ihan puuttuukin. Top Sportiin sain vielä -30% alennuksen ja nyt oonkin pähkäillyt ostaisiko ihan ne juoksukengät vai kaupunkilenkkarit, millä sitten todennäköisesti kulkisin vähän joka paikassa. 

Mites teillä on lasten tai omat kevät kengät ja muut asusteet kunnossa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti