29. huhtikuuta 2016

Pannaria ja pika kuulumisia :)

Viikot vierii taas ihan mieletöntä vauhtia, ainakin mitä tänne blogin puolelle ehdin tulla taas kirjoittelemaan! Tässäpä siis taas vähän sekalaisia kuvia parinkin viikon takaa jo ennen meidän Ruotsin reissua.
Pientä kevät flunssaa sairasteltiin hieman ennen reissua, molemmilla lähinnä yskää, joka tuntui olevan kyllä aika sitkeää. Reilun viikon verran molemmat köhi aikalailla, vaikka muuten kuumetta ei ollut kuin vain Liljalla ja vain yhden päivän ajan. 

Emilialla loppui tältä keväältä taas jumppa ja viime viikolla viimeiselle kerralle saikin halutessaan pukeutua ja Emilia etsiskelikin kaapista itse heti sopivan asun. Tämän meidän oman "keiju-ballerinan" lisäksi jumpassa oli muitakin suloisia keijuja, perhosia ja poliisikin. Näitä on aina ihana itse seurata ja Emiliakin on aina niin innoissaan tämmösistä vähän erikoisjutuista! Emilia on jumpassa tykännyt käydä ja huimasti on oppinut siellä uusia taitoja, joita kotona meille ylpeänä usein aina esittelee. Ihana on aina seurata sitä intoa, kun ennen jumppaa jo kavereiden kanssa hihitellään ja jumpasta saapuu aina posket punaisina iloinen neiti ja ennen kaikkea se oma innostus ja ylpeys uusista taidoista ja tietenkin mukavat jumppakaverit ja hyvä ryhmähenki, mikä jumpassa on aina ollutkin!

Muutamat kivat arkivaatteet löydettiin tytöille myös Lindexiltä. Emilia valitsikin oman mekkonsa ja Liljalle valittiin yhdessä oma kesämekko pihaleikkeihin. Tuota Emilian mekon ihanaa kangasta oli myös collari paitana ja Liljalle nappastiin myös sellainen mukaan, niitä kun ei Liljan kaapissa nyt kovin montaa edes olekaan. 

 Yhtenä päivänä tehtiin myös meidän flunssalaisille vähän pannaria ja kylläpä maistuikin hyvälle taas pitkästä aikaa. Usein ainakaan talvella harvoin edes muistaa lettuja tai pannaria leipoakaan, mutta keväällä ja kesällä nämä onneksi muistuu aina mieleen ja on kyllä niin hyvää vaikka vähän herkumpaa välipalaa tietysti jätsin ja mansikoiden kanssa! :)Tällainen "pika-postaus" nyt taas tällä kertaa.. Täällä valmistaudutaan pikku hiljaa jo Vappuun ja koitan muutaman kuvan Ruotsista tai lähinnä laivaltakin koittaa vielä laittaa ennen Vappu juttuja! :)

Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti