10. huhtikuuta 2016

NOSHin kevätuutuudet ja ompeluksia

Jokin aika sitten tilasin tytöille Noshilta muutamia juttuja. Meillä on muutamia Noshn vaatteita käytössä, jotka tytöt on saanut aiemmin lahjoiksi ja viime kesänä myös itse tilasin ensimmäistä kertaa Noshilta itselleni Maximekon, josta olen tykännyt todella paljon. Kaikissa meillä olevissa vaatteissa laatuun ollaan oltu enemmän kuin tyytyväisiä ja niinpä tein nyt ensimmäistä kertaa myös itse pienen tilauksen tytöille lastenvaatepuolelta.Jo heti kun ensimmäistä kertaa selasin uutta kevät kuvastoa ihastuin etenkin tuohon TiiPii kankaaseen ja molemmille tytöille tilasin kesäksi ihanat t-paidat. Kangas on kyllä todella laadukasta ja tytöt ihastuivat paitoihin myös todella paljon. Paidat on mielestäni ehkä vähän reilua mitoitusta tai vastaa ainakin kaksoiskoon suurempaa kokoa ja nämä menevätkin varmasti pitkään käytössä.Tytöt innostui näitä jokin aika sitten sovittelemaan ja kuvia on tässä taas useampikin! :) Vaikka valkoinen onkin lastenvaatteissa hieman arka väri, niin pohjävärinä valkoinen ja värikkäät kuviot ovat ihanan raikas yhdistelmä. 


Noshilla on myynnissä myös heidän omia kankaitaan ja tilasinkin t-paitojen lisäksi tuota samaa TiiPii kangasta sekä kaunista Nuoli joustocollegea. Molemmat on luomupuuvillaa, joissa on lisäksi myös hieman elastaania ja näistä ompelinkin tytöille kevääksi pipoja ja huiveja.


Mulla olikin ihana pikku apuri yhtenä viikonloppuna ompelupuuhissa tai lähinnä mittaushommissa ja äkkiä tytöille surautettiinkin muutamat kevät asusteet. :) Pitkästä aikaa ompelinkin nyt tytöille ja taas olisi tehnyt mieli ommella kaikkea muutakin, jos aikaa riittäisi myös tähänkin harrastukseen. Jos yhtään omepelutaitoa löytyy niin melkein samalla hintaahan sai kangasta näihin molempien tyttöjen asusteisiin kuin yhden normaalihintaisen pipon ostettuna ja ompelemalla itse saa juuri sellaisen kuin itse haluaa!TiiPii kankaasta tein tuubihuivien lisäksi tupsupipot ja Nuoli kankaasta tavalliset pipot ilman tupsuja, jotta ne menee pyöräillessä hyvin kypärän alle. :)


Löytyykö sieltä muita ompelutaitoisia tai oletteko muut löytäneet jotain Noshin uudesta kevät mallistosta? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti