20. huhtikuuta 2016

Kauneimmat kevättakit

 Viime viikonloppuna vieteltiin taas tyttöjen päiviä ja lauantaina lähdettiinkin tyttöjen kanssa kiertämään pari kauppakeskusta ja hoitaman samalla viikon ruokaostokset, kun meillä sattui tällä kertaa olemaan autokin käytössä. Lauantaina oli ihanan aurinkoinen päivä ja kotiin päin ajellessa tytöt keksivät, että haluavat käydä katsomassa sorsia. Kotiin tullessa ajettiinkin sitten tuohon lähirantaan ja samalla nappasin kameran laukusta mukaani, kun oli niin kaunis päivä. 
Samalla sainkin kuvat näistä i-ha-nis-ta POMPdeLUXin Juba kevyt untuvatakeista, jotka jokin aikaa sitten tilasin tytöille. Takeissa on kaunis keväinen kukkakuvio, mutta takithan ovat kääntötakkeja, joten toinen puoli takista on yksivärinen, mikä puolestaan sopii ehkä syksyllä paremmin käytettäväksi .Takit ovatkin näin hyvin monikäyttöisiä ja kääntämällä ovat yhdistettävissä monen kanssa. Nämä kevyt untuvatakit on olleetkin nyt ihan parhaat viileinäkin päivinä, muttei liian kuumat vaikka aurinko sattuisi vähän paistamaankin. Näitä on meillä pidettykin nyt useilla kauppareissuilla, kyläillessä ja kaupungilla ja nämä ovat kyllä ihan unelman kevyet ja ehkä kauneimmat kevät takit edulliseen hintaan. :)

Laiturilla näköttikin yksi ainoa sorsa, jolle haettiin sitten takakontista pieni pala leipää kauppakassista ja tytöt pääsivät syöttämään edes tuota yhtä sorsaa. Täällä ei ole ihan täysin vielä jäät sulaneet, mutta jospa noita sorsiakin alkaa taas kohta näkymään enemmän täälläkin.Näistä kuvista tuli itselle niin keväinen olo ja taas pitkä liuta nyt kuviakin, kun en osannut niitä sen enempää karsia! :) 


Me suunnataankin huomenna vähän isommille vesille ja toivottavasti siellä on ainakin jäät jo sulaneet ja toivotaan tasaista matkaa meidän paatille! :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti