22. maaliskuuta 2016

Pienet virpoja-noidat

Vaikka pääsiäinen tuntui tänä vuonna tulevan niin kovin äkkiä niin ehdittiinpäs saada vähän jotain pääsiäisvalmistelujakin tehtyä tyttöjen kanssa. Emilia oli perjantaina kaverin luona leikkimässä muutaman tunnin ja me saatiin mun vanhemmilta autoa sopivasti lainaan ja sillä aikaa lähdimmekin Liljan kanssa ruoka ostosten lisäksi hakemaan virpojille suklaata ja vähän sulkia ja silkkipaperia virpomisvitsoja varten! Perjantaina kaiveltiin kaapista myös muutamat pääsiäiskoristeet kotiin ja Viherlandiasta haettiin vielä pikaisesti yksi narsissikin, ennen kuin haettiin Emiliakin kaverin luota kotiin! :)
Lauantai aamuna lähdettiin tyttöjen kanssa sitten etsimään pajunkissoja ja iltapäivästä päästiin koristelupuuhiin. Meille ostin noita pastellisen sävyisiä sulkia ja niistä tytöt teki meille kotiinkin ihanan nipun pajunoksia koristeeksi. Mä taiteilin silkkipaperista muutamia ruusuja ja tytöt liimailikin kaikki sulat itse. Muutamat värikkäämmätkin sulat löytyi edellisvuosilta kaapista ja niistä tehtiin virpomisvitsoja sitten mummilaan ja siltä varalta muutama, jos tytöt olisi innostuneet muutamaan paikkaan naapuriinkin virpomaan.
Sunnuntaina Emilia availi innoissaan ovea virpojille ja molemmat melkein päivysti ikkunassa tuleeko vielä lisää virpojia :) Naapurista meillä kävikin muutama Emilian kaveri ja muutama muu porukka, mutta tänä vuonna ei tainnut ihan yhtä paljon käydä kuin viime vuonna. Emilialtakin kyselin haluaako mennä myös naapuri-kavereille virpomaan, mutta ei sitten kuitenkaan halunnut vielä lähteä ja sanoi menevänsä vielä tänäkin vuonna vain mummilaan virpomaan. 

Kotiin saatiin kyllä vähän väriä virpojien vitsoista ja iltapäivästä valmistauduttiin sitten itsekin pikku-noidiksi. Yhdet pääsiäispuput olin jo tytöille koriin piilottanut ja maanantaina kävimme tyttöjen isopapalla kylässä ja sieltäkin tytöt saivat vielä suklaamunia sekä isopapalta että papalta vielä matkaansa, joten sulaata tytöillä ainakin on kyllä riittämiin vaikkei muualla virpomassa käyneetkään! :)Aika suloisia pikku-noitia täällä sunnuntaina oli ja kissakin virvottiin mummilan pihassa tullessaan vastaan :D
Kävikös muilla paljon virpojia tai lähtikö teiltä omia pikku-noiti liikkeelle? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti