29. maaliskuuta 2016

Pääsiäistä

Pääsiäiset on nyt vietetty ja tässäpä vielä meidän pääsiäisviikonloppua, joka täällä sujui aika rennoissa merkeissä!Perjantaina meillä oli äitini veljen kuuskymppiset ja aamupäivästä lähdimmekin ajelemaan Nummelaa kohti. Tampereella tehtiin pikku pysähdys veljeni luona ja napattiin heidät mummin ja vaarin kyytiin matkalla ja illasta ajeltiin taas kotiin päin. Juhlat oli vähän isommat ja vieraitakin oli noin 60-70, mutta hauskat ja rennot juhlat meni kyllä nopeasti ja kivaa pientä ohjelmaakin oli vieraille ja päivänsankarille järjestetty, hyvän ruoan ja kakkukahvien lisäksi.

Kameraa ei taaskaan tullut mukaan otettua, se kun ei vaan mahtunut enää laukkuun tyttöjen juhlakenkien ja kaiken muun tavaran liäksi, mutta tytöistä nappasin pikaisen kuvan kuitenkin taas lähtiessä :) 
Muuten pääsiäistä vietettiinkin tyttöjen kanssa kotona, mies lähti lauantai aamusta töihin ja sunnuntai iltana kävi yön nukkumassa kotona ja maanantaina lähti taas jo ennen kuin ehdittiin herätä ja illasta oli taas kotona juuri kun sain tytöt nukkumaan. Lauantai vietettiinkin ihan kotosalla puuhastellen ja tietysti vähän herkutellen jätskillä ja kaapista löytyvillä suklaamunilla ja Liljan kanssa ehdittiin vähän ompelupuuhiinkin! Sunnuntaina tytöt sai leikkikaverin muutamaksi tunniksi taas kylään ja vähän kerettiin illasta vielä ulkoillakin, kun aurinkokin paistoi vielä kivasti. Maanantai meni myös ulkoillessa ja kotona vaan rentoillessa, mutta välillä on kiva vähän höllätä ja ladata akkuja :) Hyvin ehti ohra ruohotkin kasvamaan niin, että osaa ois voinut vaikka jo vähän saksia lyhyemmäksikin :) Muutamat pääsisäiskoristeet ja tyttöjen itse tekemät pääsiäisjutut ja askartelut on ollut esillä, ripaus keltaista siellä täällä ja virvontavitsat on meillä toiminut hyvin pääsiäiskoristeina. 
Emilian huoneeseen löysin myös alkuviikosta jo Cittarista kivat pääsiäisvalot ja ne laitettiin taulun "päälle" roikkumaan. Nuo olikin jo -30% alennuksessa, vaikkei pääsiäinen ollut vielä edes mennyt ja noille kivoille valoille jäikin hintaa vain reilu 8 euroa. Emilia onkin käyttänyt noita nyt myös yövaloina ja taitavat jäädä roikkumaan vielä vähäksi aikaa pääsiäisen jälkeenkin! Hih, olihan meillä osa jouluvaloistakin vielä pari kuukautta joulunkin jälkeen vielä ikkunoissa, niin ehkä nuo korjataan kaappiin sitten kesäkuussa! :DMukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Sitä mennäänkin jo hyvää vauhtia eteenpäin, mä oon ollut ihan maanantaissa vielä koko päivän.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti